Şimdi Ara

TOBB %50 /BİLKENT ÜCR- MAKİNE ,TOBB ÜCR.-BILGİSAYAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle isteği B.Sayar Müh.,Mskineye de sıcak.
    Orta gelşr Anne Baba emekli aileyiz.Tek çocuk sayılır gider açısından.Biraz imkanları kasarak ücretli okutabiliriz/okutmalı mıyız?

***TOBB Bilgisayar-Ücretli
    ***Bilkent Makine-Ücretli
    ***TOBB Makine %50
    Alternatifler olarak
    *TED Yada Başkent B.Sayar için ne dersiniz?
    *Ank.Ünv. ve Gazi B.Sayarı ciddi alternatif olarak düşünelim mi ?
    Mezun olan yada bu bölümlerde aktif öğrenci olup içinde bulunduğumuz ikilemde bize DUYGUSAL GEREKÇELERLE DEĞİL,objektif tecrübe ve görüşleri ile destek olabilecek tüm dostlarıma şimdiden teşekkürü borç bilirim.
    Bu vesile ile Bayramınızı tebrik ediyorum.
    Saygılarımla,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer emekliyseniz ve maddi gücümüz çok yüksek değilse tamamen ücretli vermek yerine oğlunuzun bir yıl mezuna kalması daha mantıklı olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye için teşekkürler.Bu yıl Mezundu zaten.Denemelerin çok gerisinde bir sıralama geldi.3.Yılı göze alacak durumda değiliz.Lisede Hazırlık okuduğu için 2 yıl gerideyiz ,bu yıl yerleşmesini istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmin -- 2 Ağustos 2020; 0:44:29 >
  • (Şahsi düşüncelerim) Bana kalırsa Çankaya başkent atilim gibi okulları listenizden çıkartın. Bilkent mühendislik ücretli öğrencisi olarak konuşayım, aldığı parayı sonuna kadar hakeden bir kurum olduğunu düşünüyorum. 4-5 senede 250 bin liraya anca c segment sıfır bir araba alınabilen ülkemizde eğitim güzel bir yatirim araci olabilir.

• Görüş desteğiniz için tşk.ederim.Ayrıca,Başarılar dilerim eğitim yaşantınızda

• Hocam merhabalar, yukarıda belirttiğiniz üniversitelerin arasında Ankara ve Gazi üniversitelerini çıkarmanızı öneririm. Mühendislik okunacaksa belli devlet üniversitelerde okunması gerekiyor onun haricinde özel üniversiteye gitmesi bence çok daha sağlıklı olacaktır.

• Bilkent makine -eğer çocuğunuz ilgisi varsa-çok iyi bir bölümdür,ama aynı zamanda zordur da.Eğer bölüme karşı ilgisi yoksa muhtemelen bırakır.Bence okutun ücretli.Ben kendimi o kadar yıprattım 4 bin yaptım ama ailem ücretli okutsaydı 40 binlik sıralamayla 4 binlik sıralamamdan daha iyi eğitim alabilirdim.Artık devir vakıfların devri,yök sağolsun devlet üniversitelerini katletmek için elinden geleni yapıyor.Sınıfta yer olmadığı için derse giremediğimiz bile oluyor.Uygulamalı hocanın birebir sizle ilgilenmesi gereken dersleri 150 kişi alınca ancak kendi imkanlarınızla bir şeyler öğrenebiliyorsunuz.Bazı derslere hocanın kendisi bile gelmiyor.Vakıflarda böyle sıkıntılar olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 4 Ağustos 2020; 4:39:49 >
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Cevap verme nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Saygılar.

• Deli_Naja çok teşekkür ediyorum bu objektif görüş ve değerlendirmeler için.Mutlaka göz önünde bulunduracağız.
    İşte bize böylesi daha önce yaşanmış tecrübeler lazım.
    Birde halen öğrencimisiniz,mezun musunuz?Hangi üni.,hangi bölüm?
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmin -- 8 Ağustos 2020; 11:50:28 >
  • Hocam merhabalar. Ben de geçen sene 35k sıralama yapmıştım. Ailemle çok düşündüm makinede tobb bilkent başkent ve gazi arasında kaldım, bilkent ücretliyi yazacaktım maalesef maddi durumumuz yetmedi hem de ailemi sıkmak istemedim. Tobbu da 3 dönem diye ailem istemedi, Gaziyi de ülkücü dolu diye ailem istemedi yine Başkente gittim. Evet, eğitimi Tobb ya da Bilkent gibi değil ancak kaliteli hocaları var çoğu ODTÜ Boğaziçi mezunu.
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim görüşlerinizle yön verdiğinşz için.Size başarılar diliyorum.Saygılarımla,

• osmin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler oğlunuza da başarılar.
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ünide okudunuz ve hangi bölüm ben de 4k yaptım da merak ettim devlet ünilerini yazmayı düşünüyordum bilgisayar mühendisliği istiyorum bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.