Şimdi Ara

Tmye geçtim yardimlarinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle kendimi tanitayim. Gecen 2014-2015 doneminde sayisaldan iyi bir derece ile iyi bir yere yerlestim. Fakat hazirligi okurken bolum hakkinda yaptigim arastirmalardan bolumde okuyanlardan vs bu bolume yygun olmadigimi farkettim. Bu sene tmden hazirlanmaya karar verdim. Fakat edebiyat ve cografya 0. Dolayisiyla nasil nereden baslanir onu da bilemiyorum. Evet size sorum bu lys edebiyat bolumu icin nasil bir plan izlemeliyim. Ygs temelim duruyor lys matematik de tekrar edince hatirlanir diye dusunuyorum. Sayisal alanda yardim isteyen varsa pm atabilir. Lutfen edebiyat bilginizi esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hut -- 9 Eylül 2015; 20:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne okuyordun Nerede okuyordun merak ettim ed. Konusunda yardimci olurum fakat mf de çok iyiysen mf de başka bir mesleğe yönetmen senin için daha da iyi olabilir tm de kısıtlı bölümler maalesef mf de daha fazla o yüzden

• Hangi bolumu istiyorsun tm den merak ettim

• Bogazici makine okuyor idim ve istemiyorum yani, sosyolojiye gecmek istiyorum da edebiyat urkutucu

• Boun makina

Boun sosyoloji

Ben şok
  • Up edebiyat ve cogrfya konu anlatim onerisi?

• Boun makineyi bırakıp sosyoloji mi geççen hazırlandığın emeklere yazık olur kardeş yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Boun makineyi bırakıp sosyoloji mi geççen hazırlandığın emeklere yazık olur kardeş yapma

Giden 1 sene olsun ya zevk aldigim bolumde okuyup istedigim isi yapmak istiyorum

• Edeyat için yayın denizi sb öneririm

• Bence istediğin arkasından gitmelisin edebiyat için limit almalısınız hem el kitabı var hem soru bankaları com tavsiye edilen bir yayın edebiyat için Coğrafya içinde konu anlatımlı almalısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.