Bildirim
Tmlerde 2016'dan daha kötü gelme ihtimali var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok. Edebiyat neredeyse aynıydı ama matematik ve ygs daha zordu. Sadece ygs bile puanları geçen seneye göre düşürmeye yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerdeyse 2016 ile aynı mıydı ??? güldürdün kardeşş
quote:
Orijinalden alıntı: turuncutavsan
Yok. Edebiyat neredeyse aynıydı ama matematik ve ygs daha zordu. Sadece ygs bile puanları geçen seneye göre düşürmeye yeter.
Edebiyat aynı mıydı?
Neredeyse dedim linç etmeyin
Evet, ygs kısmında sıkıntıya sokan sorular vardı ama edebiyat kısmında aşırı zor bir soru yoktu. Yani 2015 gibi gelmesi imkansız( 43-44 netle ilk 10bin e girenler olmuş o yıl), ama evet, 2016 dan iyi gelebilir edebiyat da
Benim bu sene 46 netim var ilk 5k bekliyorum ne var yani 44'le 10 bine girmeye sanki bir tek edebiyat belirliyor sıralamayı.
En kötü 2014 gelir bence
Matematiğin, ygs sınavın iyi ise tabii olur. Geçen sene Ygs 25k, matematiği toplam 59-60 net olan arkadaşım 6bindeydi. Edebiyatı da 45. Tabii her şey edebiyat değil. Ama tm öğrencilerinin çoğunluğu matematiği salıp sadece edebiyat ile çok iyi olacağını düşündükleri için ona gitti kafam.
Valla kardeşim 50 netin altına düşmeyen ben 45 yaptım keşke 2015 tarzı yazar eser sorsaydı istiyosa en ücra köşesini sorsun daha iyi yapardım zorluk göreceli 2016 ile karşılaştıran ağır alıktır
Bence bu 16 dan iyi 14ten kötü gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X