Şimdi Ara

Tmlerde 2016'dan daha kötü gelme ihtimali var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puango 2016 için tm3 den 56k gösteriyor 2017 ise 27k diyor ama insan emin olamıyor neredeyse 2 kat fark demiş, sizce 2016'dan ufak da olsa kötü gelme ihtimali var mıdır? Yoksa bu sonuçlara göre 40k filan mı gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok. Edebiyat neredeyse aynıydı ama matematik ve ygs daha zordu. Sadece ygs bile puanları geçen seneye göre düşürmeye yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncutavsan kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse 2016 ile aynı mıydı ??? güldürdün kardeşş

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncutavsan

Yok. Edebiyat neredeyse aynıydı ama matematik ve ygs daha zordu. Sadece ygs bile puanları geçen seneye göre düşürmeye yeter.

Edebiyat aynı mıydı?

• Neredeyse dedim linç etmeyin

Evet, ygs kısmında sıkıntıya sokan sorular vardı ama edebiyat kısmında aşırı zor bir soru yoktu. Yani 2015 gibi gelmesi imkansız( 43-44 netle ilk 10bin e girenler olmuş o yıl), ama evet, 2016 dan iyi gelebilir edebiyat da

• turuncutavsan kullanıcısına yanıt
    Benim bu sene 46 netim var ilk 5k bekliyorum ne var yani 44'le 10 bine girmeye sanki bir tek edebiyat belirliyor sıralamayı.

• En kötü 2014 gelir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grigori Rasputin kullanıcısına yanıt
    Matematiğin, ygs sınavın iyi ise tabii olur. Geçen sene Ygs 25k, matematiği toplam 59-60 net olan arkadaşım 6bindeydi. Edebiyatı da 45. Tabii her şey edebiyat değil. Ama tm öğrencilerinin çoğunluğu matematiği salıp sadece edebiyat ile çok iyi olacağını düşündükleri için ona gitti kafam.

• Valla kardeşim 50 netin altına düşmeyen ben 45 yaptım keşke 2015 tarzı yazar eser sorsaydı istiyosa en ücra köşesini sorsun daha iyi yapardım zorluk göreceli 2016 ile karşılaştıran ağır alıktır

• Bence bu 16 dan iyi 14ten kötü gelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.