Şimdi Ara

Tmler Yardim Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 sinif tmyim. okuldan haftaici en erken dort bucuk, cumartesi de birde cikiyorum. kendime calismak icin az zamanim kaliyor. kendi alanimin konularini yariladim fakat okul basladigindan beri program yapip bir turlu uyamiyorum. temelim fena degil. mat1 ve geometriye agirlik vererek calismak istiyorum digerlerini birakmadan. ygs ve lysyi birlikte goturerek nasil bir calisma yolu izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir fenci olarak lys edebiyat'ı ygs sonrasına bırakmıştım.

• lysde cumhuriyet haric temelim saglam sayilir, okulda da iki ayri edebiyat goruyoruz. biri cumhuriyetten basladi okuldan gelince bir iki test cozuyorum sadece tam ustune dusemiyorum henuz. ygsden sonraya birakmak tmler icin biraz riskli lys kurtaricimiz oluyor

• Haftayı ygs ve lys olarak bolumlere ayır, mesela ben haftanın 3 günü ygs, 4 günü lys gidiyorum

• okuldan gelince en fazla iki derse calisabiliyorum ve konularim yetismeyecek gibi geliyor. ygsden daha fazla korktugum icin lysye iki gunden fazla ayiramiyorum. ama deneyecegim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizselli -- 18 Ekim 2015; 16:07:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.