Şimdi Ara

TMDEN EDEBİYAT SOSYALİ FULLEMEK NE KADAR ZOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar mezuna kalma ihtimaline karşılık hedefim bu olucak. Kitapları hatim etmeyi düşünüyorum. Ezber gerektiren konular olduğu için ezberime de güvendiğim için bu eylemi yapmakta o kadar da zorlanacağımı düşünmüyorum ?

Fakat illa ki zor olacaktır. Mesela fizikte ya da matematikte sorunun şansa ya da dikkat hatasından kaçma olasılığı var fakat edebiyatta ya da sosyalde şansa soru kaçacağını düşünmüyorum. Edebiyat sosyale gönül vermiş kişiler bu konu hakkında ne düşünüyor ?

• Tmde yorum gücün iyiyse pek zorlanmazsın edebiyat-sosyalde
  • Allah belamı versin eylül ayında edebiyat coğrafya hakkında hiçbir şey bilmiyordum 10-20 günümü verdim toplamda şuan 38-39
  • Edebiyatta Türkçe sorulmayacağını varsayarak konuşuyorum.

2-3 tane imkansız soru olarak nitelendirebileceğimiz soru gelir.Bunlar da Cumhuriyetten olur.

Tarihte de okulda öğrenemeyeceğimiz tarzda 2 tane genel kültür sorusu soracaklarını beklemekteyim.Şansa kalmış yani.

Coğrafyadan da gündemi takip etmek büyük bir avantaj sağlayacaktır.Hükümet yaptığı projeleri reklam niyetine sınavda sorabilir.

İşin özü çalışmak tek başına yetmiyor.Ekstra bir şeyler yapabilmek için genel kültür düzeyi yüksek ve şanslı bir birey olmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih coğrafya basit dersler zaten edebiyatta da 1 ay düzenli çalışsan yaparsan ama edebiyattan en çok dil bilgisi can yakacak gibi bu yıl.
  • kingragner3 kullanıcısına yanıt
    Nasil calistin hocam ?

Kardeş ben kendime adıma konuşayım malım herhalde ben 38-39 15 günde yapılıyorsa yaz vallahi şaka yapmıyorum nasıl çalıştıysan bize de yardımcı ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş fullemek zor ama 39-1 veya 38-2 yapmak biraz daha olur gibi sanki ama edebiyattan fazlasıyla soru bankası ve deneme çözmüş olman gerekiyor tarih ve coğrafya içinse karekökün 30'lu denemelerini çıkartabilirsin(üzerinde ygs yazanlardan bahsediyorum) hadi iyi çalışmalar rakibim

• quote:

Orijinalden alıntı: LockdownKawhi

Kardeş ben kendime adıma konuşayım malım herhalde ben 38-39 15 günde yapılıyorsa yaz vallahi şaka yapmıyorum nasıl çalıştıysan bize de yardımcı ol
    Yok öyle dünya hocam 15 günde imkanı yok 38-39 yapamaz edebiyatta 24 soru .Tarih-cografya yorum illa kaçan oluyor.Arkadaş sallıyor heralde mümkünatı yok.
  • Fulleyemezsin hocam. Her sene cumhuriyetten hic bilinmedik yazar sorarlar. Ha siki bir calisma ile 36 37 yapilir ama

• LockdownKawhi L kullanıcısına yanıt
    15 Gün toplam. Yani 15 gün aralıksız sosyal çalışmadım. Bi arkadaşa daha özelden söyledim buraya da yazayım. Eylül ayını düşün ve ben neredeyse 8. sınıftan beri özel ders almıştım matematikten. Matematiğim iyiydi Edebiyatım ise 0'dı. Ve şuan ayt matematik 38'i göremedim ama apotemi edebiyat 56 bile oldu. Çok abartılıyor bu ders. Mesela ben sana soruyorum coğrafya lys toplasan 5 konu var zaten türkiye madenleri termik santralleri falan hariç diğerleri bir günde bitemez mi ? Net söylüyorum coğrafya lys en fazla 3 gün. Konu sayısı az ve genel kültür. Tarih zaten yapıyosunuz. Edebiyata gelince cumhuriyete kadar zorlanmadım açıkçası. Ne diyim abi zor mu yani allah için ?

Cumhuriyete gelince fem cumhuriyet konu anlatımı çalıştım + fem simetri yayın denizi ve palmeden çözdüm

Eser özetleri şuan görsem hatırlarım şuan sorsan hatırlamam(kemal tahir yaşar kemal orhan kemal oğuz atay eserleri hariç)

Yazar-eser ise kodlayarak yaptım futbol olsun arkadaşlarım falan olsun hayal ederek kurdum.

Matematiğe verdiğim emeğin çeyreğini vermedim ve bayadır 36'nın altına inmedim. Gerçekten kolay.Zor olan şeyler sadece :

Barselona anlaşması , kopenhag kriterleri gibi günümüze yakın olan hatta çoğu kitapta bulunmayan aşırı ayrıntı anlaşmalar.
    Postmodern romancılar (sanırım tek zor edebiyat şeysi bu)
    Ve lys tarih sorarlarsa sıçtık

Bunlar harici asla zor değildir size yalan falan söylemiyorum troll falan da değilim .D

Neden sallayalım 18 yaşına gelmiş insanlarız. Bana zor olan bir şey söyle ayt sosyalden ben de hak vereyim sana. Cumhuriyetten 3-4 soru geliyor en fazla 2 tanesi ayrıntı oluyor. Limit apotemi özdebir final falan her hafta çözüyorum öyle adını duymadığımız garip adamlar nadir geliyor. Neyse herkesin çalışması farklıdır ama bana söyle zor ve sıkıcı olan nedir sosyalde
  • 15 günde sadece edebiyata yogunlaşman lazım ama sen de birikim de vardır o mate netini yapan adam boş olmaz.Edebiyat da zaten emek veren karşılıgını alır.Ben tamamen sıfır olmaktan bahsediyorum.Ayt sosyalde tarihten bilgi de gelicek büyük ihtimal.Çok iddialı yazmışsın ama ösym ters köşe yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 2 Haziran 2018; 0:52:33 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    iddaalı değilimki sadece ben bu kadar zamanda çalıştım. Cumhuriyet hariç geri kalan 34-35 soruluk konulara siz ne kadar zamanda çalıştınız ki
    hocam edebiyat tarih ve cografya icin konu anlatim soru bankasi ve deneme olarak neler cozdunuz nerelerden çalıştınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediklerimi özetlersem, matematik için uğraştığınız emeğin yarısını sosyal ayt kısmına harcarsanız büyük ihtimal yüksek netler yaparsınız. Ayt fen konuşmuyoruz abi allah için tamam her şeyin bir zoru vardır da yani bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingragner3

iddaalı değilimki sadece ben bu kadar zamanda çalıştım. Cumhuriyet hariç geri kalan 34-35 soruluk konulara siz ne kadar zamanda çalıştınız ki
    Ben dönemin başından beri çalışıyorum.Edebiyatı 2-3 kere bitirdim tekrar ediyorum soru çözüyorum.Tarih falan zaten yorum cografya da öyle tyt kısmından aşinayım onlara.Zaten 15 günde biter de her bitiren o netleri yapamaz demek istedigim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.