Şimdi Ara

Tmde Ne yapabilirim son hafta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 1-2 20k ygs 5-6 17-12k. Sınavda mattan 3b 1-2y civarı bekliyorum geometrim çok kötü 6b falan var4-5 soru falan salladım. Görünüşe göre mf de sırayı korursam iyi gibi. (hedef mf4 8kydı bu arada) Edebiyattan 12. Sınıf müfredatını hiç bilmiyorum kitap kültürüm de az eser yazar da bilmiyorum. Elimde doping edebiyat var son haftada napabilirim edebiyat için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo süper başla qnq 50+ yaprsın direk marttan beri çalışanlar sb bitirenler mal zaten ama sen son hafta edebiyat halledebilirsin go go go

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Ooo süper başla qnq 50+ yaprsın direk marttan beri çalışanlar sb bitirenler mal zaten ama sen son hafta edebiyat halledebilirsin go go go

Ben edebiyatı bitirmek istiyorum gibi bir şey mi yazmışım sence? Kolay net getirebilecek 2-3 tüyo istedim sadece

• @2 yi oku.

• Bakma sen bunlara mat yapamayıp edebiyat kasan tipler kimsenin de kendileri dışında edebiyatta yüksek yapmalarını istemez ben özelden yazacağım şimdi sana

• neden mf icin umudunu kaybettin ki? belki sonuclar bekledigin gibi olmayacak ve sen pisman olacaksın.elinden geleni yapsana mf icin benim de ygs 25k ama umudumu kaybetmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dopingleri dinleyip test-deneme çöz soru üzerinden çalışarak öğrenirsin.Bence +40 yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marblegilded

neden mf icin umudunu kaybettin ki? belki sonuclar bekledigin gibi olmayacak ve sen pisman olacaksın.elinden geleni yapsana mf icin benim de ygs 25k ama umudumu kaybetmedim

Hocam 30.000 den itibaren %90ı 45 25 mat geo yapmış nasıl umut besliyorsunuz hala bence zaman kaybetmeden edebiyat çalışın mfde ilk 15.000 de olmayıp da ileri çekme hayali olanların 50 30 yapması gerekiyordu herhalde şu sonuçlara göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Dopingleri dinleyip test-deneme çöz soru üzerinden çalışarak öğrenirsin.Bence +40 yapabilirsin.

40d edebiyat 15d coğrafya yapsam harika olur ama cumhuriyet dönemi ve milli edebiyat falan hiç yok dopinglere bakacam ne kadar olursa artık.

• hocam daha fen var,onu bilmiyoruz ki nasıl olacak sonra her denilene inanıyor musunuz.evet cok iyi yapanlsr var ama önlerde olur 35 mat yapan da var hem forumda hem baska yerlerde.sırf boyle dediler diye alan mı değiştireyim simdi,sonuna kadar savasmak lazım mezunum cunku keske demek cok fena bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: marblegilded

hocam daha fen var,onu bilmiyoruz ki nasıl olacak sonra her denilene inanıyor musunuz.evet cok iyi yapanlsr var ama önlerde olur 35 mat yapan da var hem forumda hem baska yerlerde.sırf boyle dediler diye alan mı değiştireyim simdi,sonuna kadar savasmak lazım mezunum cunku keske demek cok fena bir sey

Şu durumda mezun olmuş olsaydım kafayı yerdim herhalde Allah kolaylık versin ben kestim fenden falan ümidi inşallah siz yaparsınız

• sağolun,hocam o da bir sey mi 3.seneye kalıp aynı durumda olanlar oluyor iste care olmayınca vazgecilmiyor buna da sükür

• edebiyat çalışacağına fen çalışsan daha mantıklı değil mi sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borni101

edebiyat çalışacağına fen çalışsan daha mantıklı değil mi sence ?

Hocam görmüyor musun benim geçmeye çalıştığım adamların en düşüğü 45 25 den başlıyor mfde

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveInFlames

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Dopingleri dinleyip test-deneme çöz soru üzerinden çalışarak öğrenirsin.Bence +40 yapabilirsin.

40d edebiyat 15d coğrafya yapsam harika olur ama cumhuriyet dönemi ve milli edebiyat falan hiç yok dopinglere bakacam ne kadar olursa artık.

Cumhuriyetdense paragraflardan soru kaçırmamaya bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.