Şimdi Ara

Tmcilere sozelcilere hakaret edince etti oluyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın ama bunlar şu katılmamış moron.yahu sınavda coğrafya kalktı diye ayağa kalktılar ,obp konusuna seslerini çıkarmadilar. Ulan herkesi ilgilendiren bir olay bu böyle ikiyüzlülük olmaz . O kadar moronlar ki bunların rehber hocası ,sosyal hocası akşam rt yapıyoruz diyo benim canım moronum da hocanın dediğini yapıyor.neden ? Çünkü matematik cozemeyecek olan beyni ile ezber konularını kapatmaya çalışacak. ODTÜ Boğaziçi okumayanlariniza olacağı söyleyeyim ben size , kalburüstü üniversitelere gidecek . İktisat işletme okuyacak , 1. Sınıfta hepiniz Coca-Cola ya CEO olacağınızı sanacaksiniz ama mezun olunca isbankasinda veznede 1400 TL'ye çalışacaksınız.psikoloji PDR falan bunlar boş mezun olunca anlarsınız . .he size hakaret etmek mi ?Yok siz gidin Instagram'da takılın matematik geometri fizik bunlar size fazla kaldıramıyorsunuz , dereceye girip tm seçen abilerime saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeter artık , böyle saçma sapan konular ile forum çöplük oluyor. Ben buraya sınav ve dersler hakkinda bilgi almak için giriyorum dostum senin salak salak ego pohpahlamalarını izlemek için değil velev ki sayısalcılar allah, tm ve sözeller de cariye olsun tamam yeterince egon şahlandıysa başlığınla beraber uç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bırak bunlarda kendilerini edison tesla falan zannediyor xdd

• quote:

Orijinalden alıntı: ah kosmos

Yeter artık , böyle saçma sapan konular ile forum çöplük oluyor. Ben buraya sınav ve dersler hakkinda bilgi almak için giriyorum dostum senin salak salak ego pohpahlamalarını izlemek için değil velev ki sayısalcılar allah, tm ve sözeller de cariye olsun tamam yeterince egon şahlandıysa başlığınla beraber uç.

Burada herkes senin beğenicegin konularda konuşmak zorunda değil. Beğenmiyorsan girmezsin, olmadı engellersin. Konunun kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsan da şikayet edersin. Bu şekilde konuyu sabote etmek doğru değil.

• Buyrun benden bahsetmişiniz?Fakat ben sözelciyim ayıp oluyor.

• SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    Konuyu sabute etmek mi ? Sen ciddi misin? Bir zamanlar en aktif kullanılan konu başlığındayız şu an ismi YKS bu forumun amacı sınav\motive\tavsiye\bilgi ve-veya- bu başlıkta dolanan herkesin işine yarayan şeyler. Sen şimdi bu zaten bunun gibiler sayesinde çöplük olmuş forumda böyle bir konuya yapılan haklı eleştriye , konuyu sabote etmek dersen büyük bir ayıp etmiş olursun. Nitekim mayoz bölünme gibi ayrıştırılan türkiye toplumunun şimdi bu gibi insanlar yüzünden bi ``taraf``lar kapısına daha açıldığını görünce hem forumun çöplük olmasına kızıyor, hemde dötümüzle gülüyoruz.

• Ağzına sağlık hocam çok güzel konusmussun , bunlar kendilerini Allah sanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sayısalcılarin çoğu zeki insanlardir lafım yok, ama bu gibi zeki olduğunu ilan eden artıkların matematiğin yalnizca ygs ve lys konularindan ibaret olmadiğini bildirmek isterdim, sorsan türev integral ezberinde ama türevin çıkış noktasi nedir veyahut asal sayı düzensizliğinin evrenin kendi iç entropisiyle bağdaşımı nedir gibi ciddi anlamda matematiğin kendisini ilgilendiren konuları bilmezler,

Diyerek noktalıyorum. Sayısallara özenirim, nitekim fizik yapamadığim içim tmye geçmiştim.

• An itibari kafanın içinde ki 3 benlik-id, ego, süperego- bir başka ben`e saçmalama dürtüselliği vermiştir. Saçmalamıyorum veya laf sokmuyorum , psikoloji bunu diyor :)

• 12. Sınıf öğrencisi olup matematik ve fizik bildiğini çok iyi yaptığını iddia etmek sacma. Bu sınavlara giren arkadaşların genel olarak en iyi yaptığı ( yada sistemin zorladığı) şey cozum yollarını güzelce ezberleyip sınavda uygulamaktır.

• goygoy06 kullanıcısına yanıt
    Allah rızası için fizik matematik kimyadan. Soru ezberle sınava öyle gir. Mantık işidir bunlar. Biridemiş integralin çıkış noktasını bilmezler...

Onuda biliyoruz kardesim isteyin ogretiriz.

Aglayin.

• Güldüm ya yorumuna. Ne bölüm mezunusunuz acaba ?
    @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 28 Ekim 2017; 15:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019yks

Allah rızası için fizik matematik kimyadan. Soru ezberle sınava öyle gir. Mantık işidir bunlar. Biridemiş integralin çıkış noktasını bilmezler...

Onuda biliyoruz kardesim isteyin ogretiriz.

Aglayin.

hocam sen ne boş insansın ya.her konuda böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsun.yarin basın sıkışır konu açarsın kimse yardımcı olmaz.cok boş konuşma

• Fake hesap açıp gelir kurtulamayız yine

• TM'yim ama sözel bölümlerin tamamının kalkması gerekiyor. Arkadaşım edebiyat, coğrafya, tarih falan bu derslere gerek yok. Matematik yapan adam geçsin bence oturup herkesin ezber yapabileceği dersleri koymasınlar çünkü eleyici değil. Edebiyat ne lan?
  • Zaten şuan iyi bir üniversite kazanmak için sözellerin de matematik kasmasi gerkeiyor.Ayrica eskiden sorulan Tarih soruları gibi sorular soruluyor olsaydı Tarih için de ayrı bir kasıntı yapılması gerekiyordu ama maalesef şuan LYS tarzı sorular bile yoruma dayalı oldu.Ayrıca Edebiyat'a laf ediyorsun ama ayrıntılı çıksa bakalım yapabiliyor musun ozaman görürüz.Zaten o kadar iyi olsaydı sözelde önemli bölümler olurdu.Edebiyat öğretmeni olacak napsin Matematik'den mi sınasın?İlahiyat okuyacak.Ömrü boyunca belki kitap okuyacak belki kitaplarla uğraşacak napsın Matematik ile mi sınasın?Çok gereksiz yorumlar yapılıyor forumda ve düşünmeden yorumlar yapılıyor.Sözelciyim ne dilcisini ne sayısalcısını ne eşit ağırlık kasanı ezerik nede kınarım.Sizin de bizleri kınamanıza ve küçük görmeye hakkınız yok.Ayrıca Tarih,Edebiyat,İlahiyat vb. bölümler okuyup da sizden daha kültürlü daha anlayışlı insanlarda yetişebiliyor.Matematik çok iyi bilmek sizi adam yapmaz bunu kafanıza yerleştirin

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Edebiyata laf ediyorum çünkü istediği kadar ayrıntılı çıkarsa çıksın çalışmadan dahi yapılabilecek tarzda dersler sözel dersler tamamen bilgiye ve kültüre dayalı. Ayrıca matematik sadece o sayıları toplama çıkartmadan ibaret işlemler abuk subuk işlemler değildir. Matematik bir dildir ve rasyonel bir düşünce yapısı sağlar insana. Mesela matematik bildiğin zaman yere basmadan geziyorsun demiyorum bak sana ama düşünce yapın tamamen değişiyor. Tarih, edebiyat, ilahiyat vb. bölümler insanı kültürlü yapmaz bu tamamen insanın kendisinde olan bir özellik ayırca. Mesela belediyenin temizlik işleri ile uğraşan insanlar bir genel müdürden daha kültürlü olabilir bu tamamen kişisel gelişim ve farkındalık ile alakalı.

Matematik bilmeyen sözelci de olmasın, edebiyat öğretmeni de olmasın bence herkesin matematiği bilmesi gerekiyor.
  • Ben sizinle aynı düşüncede değilim ama yinede düşüncenize saygı duyuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.