Şimdi Ara

TMCİLER EDEBİYAT BAKIYOR MUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yayın denizi ve karekök sb bitirdim limit başlamayı düşünüyorum ve 2 günde 1 falan deneme atıyorum mattan 22 23 net lazım 15 16 geliyor ona kasıyorum sizin durum nasıl

• 49.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat 50 üstü mat seninle aynı Coğrafya 16-17 calismadim daha coğrafyaya ygs5 150k obp 78 hedef gaziydi ama suan Erciyes Eskişehir civarı

• edebiyattan daha deneme çözmedim soruı bankası olarak sadece limitin 5 te 1 ini bitirdim
    edebiyattan daha konu tekrarı yapacam cumhuriyet öncesi duruyor
    durum biraz vahim gibi

coğrafyanın ygsden çıktığımdan beri yüzüne bile bakmadım
    mat iyi şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 4 Haziran 2016; 21:35:23 >
  • hocam 2 günde 1 edebıyat denemesı bence az gunluk en az 1 tane at kesinlikle
  • IntZTü kullanıcısına yanıt
    Sende kendimi gördüm edebiyatta cumhuriyet dışında sağlamım cumhuriyet kötü benim.Artık her gün planım şu mat-geoya kadar:

Her gün 1 mat-geo denemesi

Edebiyat dönemleri tekrar

Mat-geo formül tekrar

Sen ne yapmayı düşünüyorsun ?

Matematikten sonra 1 hafta deli gibi baştan sona alırım edebiyat coğrafyayı diye düşünüyorum sence yapar mıyız
  • ya ne olacağdı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intexo kullanıcısına yanıt
    hocam mat sınavına girmeden edebiyatın çoğunluğunu tekrar edin bence coğrafyadan ygs tekrarı yaparız zaten lys konuları pek zorlayıcı değil

2-3 tane coğ denemesi çözmüştüm +20 geldi sanırım sendede +20 geliyor coğrafya

ben bilemiyorum ne yapacağımı kafam karışık şu aralar :) genel olarak edebiyata bakıyorum
  • Edebiyat 50 geliyor limit sb bitirdim cumhuriyette yazar eser kısmına çok hakimim eser özeti kısmı zayıf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IntZTü kullanıcısına yanıt
    Yok her gün tekrar ediyorum zaten.

Yazdığım gibi

1er mat geo denemesi çözüyorum

edebiyatı tekrar ediyorum her gün yine

mat-geo formüllere bakıyorum birde matematik sınavına kadar böyle yapıcam.

Mattan sonraki 1 haftada işte edebiyat coğrafya yardırıcam yine.Planım kötü mü ?
  • Yayın denizi sb bitirdim tüm konular bitti denge 2.yi çözdüm şimdi 51 geldi kolay bir deneme gibi geldi bana
    Son hafraya kadar deneme ve tekrar mat ağırlıklı gidicem mat tan sonraki hafta edeyi baştan tekrar edicem ve limit sbyi bitircem

• 150k dan gazi iyiymiş
    iyi bence hocam hergün böyle devam etsen bence istediğin sonucu alırsın
    hocam mat netler kaç geliyor denge apotemi falan
  • Ayıpsın palme karekök yayındenizi sınav ekstrem sb bitti Limitin söz sanatlarını çözdüm günlük 1deneme dengeden çözüyorum yanlış çıkarsa limitten bastırıyorum

Durum süper umarım sınavda böyle gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 4 Haziran 2016; 23:44:04 >
  • Hocam edb.50 üstü onun altı hiç gelmedi cok şürükr ( 5 sor.bank.bitirdim.Limit sbye yeni başlıcam ).Coğrafya ise 18-20 gercek sınavda 16-17 gelebilir.Geo kesat zaten.Matematikde aynen seninki gibi 16-17 geliiyor 20 üstü yapmam lazım sınava kadar.nasıl olacak ben de bilmiyorum :/.Bu arada 2 günde biir deneme az günde 1 tane cöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonerady

Hocam edb.50 üstü onun altı hiç gelmedi cok şürükr ( 5 sor.bank.bitirdim.Limit sbye yeni başlıcam ).Coğrafya ise 18-20 gercek sınavda 16-17 gelebilir.Geo kesat zaten.Matematikde aynen seninki gibi 16-17 geliiyor 20 üstü yapmam lazım sınava kadar.nasıl olacak ben de bilmiyorum :/.Bu arada 2 günde biir deneme az günde 1 tane cöz.

Hocam nasıl 50 üstüne çıkıyorsunuz var mıdır tavsiyeleriniz şuanda 30-33 arasındayım 40'a çıkarmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crisvendo

Edebiyat 50 üstü mat seninle aynı Coğrafya 16-17 calismadim daha coğrafyaya ygs5 150k obp 78 hedef gaziydi ama suan Erciyes Eskişehir civarı

Seneye görüşürüz kardeşim (erciyes)

• quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKSEVGİSİ

hocam 2 günde 1 edebıyat denemesı bence az gunluk en az 1 tane at kesinlikle

reis ben saldım ya deneme almaya parada kalmadı , kapsül aldık fos çıktı, edebiyat bölümlerini çözüp seri seri geçiyorum yanlış çıkmıyor, 1 ayı geçti elime konu anlatım almayalı moka gelmeyiz inşallah
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    En son fem 4lü mat-geo fasikülünden çözdüm mat 44 geo 22 geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.