Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unborn

O kadar da emin konuşma ben 15 ygs
    23 lys matı ile kısmetse İstanbul hukuka gidicem üstelik sayısalcıyım ygs'den sonra ea döndüm ygs de 80k idim yani demem o ki hukuk fakültelerine ciddi bir revize gerekiyor artık hukuk fakültesi kazanmak eskiye nazaran daha kolay diye düşünüyorum

Sıralamanız kaç?
  • 10k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10k

İstanbul Hukuka gireceğim demiştiniz, ikinci öğretimden bahsettiniz sanırım. Tercih listeniz nasıl?
  • quote:

O kadar da emin konuşma ben 15 ygs
    23 lys matı ile kısmetse İstanbul hukuka gidicem üstelik sayısalcıyım ygs'den sonra ea döndüm ygs de 80k idim yani demem o ki hukuk fakültelerine ciddi bir revize gerekiyor artık hukuk fakültesi kazanmak eskiye nazaran daha kolay diye düşünüyorum

iyide matematiğin zorluğunu geçmiş yıllarla kıyaslayamazsınki. her sene dahada zorlaşıyo.
  • Konu baya tartışılmış, belki bana istediğim yer geldiği için çok evham yapmıyorum ama relaks beyler. Hukuklar çok düşmez, istediğiniz yer gelmese bile siz kendinizi geliştirirseniz her şey mümkün.
  • Evet ikinci öğretim tercih listem

İstanbul bir
    İstanbul iki
    Marmara bir
    Marmara iki
    Dokuz Eylül

• heymanberry kullanıcısına yanıt
    Hocam girebilirsin büyük ihtimal ama girememe şansında var.Oran olarak %65 diyebilirim.Çünkü sıralaman en yüksek oynamaların olacağı aralığın hemen sonrasında geliyor.Sıralama artışlarıda birden değil yavaş yavaş düşeceği için sıkıntı yaratabilir.Gelir ama ikinci bir alternatif yaz boşta kalmamak için.Başarılar...

• Up

• quote:

Evet ikinci öğretim tercih listem

İstanbul bir
    İstanbul iki
    Marmara bir
    Marmara iki
    Dokuz Eylül

Anladım hayırlısı olsun

• Mf3 Mf4 12kdayım tm1 tm2 tm3 5800 6000 civarındayım sayısalcıyım fakat sürpriz oldu :) Tmci arkadaşlar için konuşuyorum belki ucundan ankara hukuk bile olabilir fakat hiçbir ilgi alakam yok tm bölümlerine sadece mf3 ve mf4ten tercih yapacağım elediniz beni :). Benim gibi birkaç bildiğim kişi de var canınızı sıkmayın bence ilk 10 15binde biraz fazla sayısalcı olduğu için tm sıralamalarında düşüş olabilir iyi anlamda. Şimdiden hepinize başarılar gönlünüzce olur inşallah tercihler
  • Benim tm3 sıralamam 23k geldi. Tercihlerim Marmara i.ö Kocaeli hukuk yalova hukuk ve sakarya hukuk oldu. Yalova hukuk gelse yeter. Başka birşey istemiyorum. Zaten istanbulda Kartalda yaşıyorum yalova 1 saat bile sürmüyor. Üniversite olarak yeni olsada gerçekten yalova çok güzel bir şehir cafeleri olsun sosyal olanakları olsun bir çok Anadolu şehrine göre üst düzeyde Yalova'nın gelmesini çok istiyorum. yalova hukukta duyduklarıma göre hocalar Marmara'dan ve istanbul hukuk tan geliyormuş usul icra anayasa medeni gibi zor derslere marmara ve İstanbul'daki proflar giriyormuş bu sene 7 hakim savcı kazandırmış bilmiyorum ne yapacağım sakarya hukukta eğitim araştırdıklarıma göre fen edebiyat fakültesinin kazan dairesinde görülüyormuş prof 1 taneymiş ve çoğu derse doçent bile girmiyormuş araştırma görevlisi giriyormuş öğrencilerin çoğu derse giremiyormuş çünkü ders salonları kontenjan dahilinde hazırlanmamış sakarya hukuk daha mezun bile vermemiş ilk mezunlarını 2016da verecekmiş. Kocaeli hukukta istanbula gerçekten uzak ancak Kocaeli hukuk eğitim olarak daha iyidir yalnız Kocaeli üniversitesi kampüsü şehir merkezine çok uzakmış öğrenciler genelde kampüse yakın yerde yaşıyorlarmış kampüs dağın başındaymış

• Hocam benim siralama 15500 dokuz eylul 18700 le kapatmis gelmeme ihtimali nedir

• eskisayfalar120 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun gelir zaten sana.Gerekli araştırmayıda yapmışsın.Başarılar.

• hsyn120 H kullanıcısına yanıt
    Hocam aranda 3.200 kişi fark var biraz rahatla.O kadar oynayacağını sanmıyorum.Gelir sana 9 eylül.Başarılar...

• 5768

• En fazla 5.500 diyorum.

• ferenda F kullanıcısına yanıt
    ?

• 5.500 6300 arası

• 6.600 ile istanbul hukuk dışında kalma ihtimalim nedir?
  • tgy05 kullanıcısına yanıt
    % 0 kardeşim hayırlı olsun.Girersin yani sen böyle diyorsan biz ne yapalım?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.