Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul Universitesi 3 tane işletme turkçe var bunların farkı nedir ?

• urk U kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar hakkında bir bilgim yok kusura bakmayın.

• 15k sıralamam var.
    Marmara sizce gelir mi ?
    birde marmaranin altına istanbul içinde hangi burslu özel üniversiteleri yazmayı önerirsiniz arkadaşlar

Sehirdisi düşünmüyorum. Sadece kocaeli olabilir

• Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    Hocam marmara iö gelirse sınırdan gelir.Diğerleri için gelme diyebilirim.Ama alternatif olarak kocaeli demişsin her türlü bir yere yerleşeceksin sonuç olarak en kötü kocaeli olur zaten.Özelleri önermediler bana devlet varken.Ama özellerin içindende iyi olanlar okan ünv ile istanbul kültür diye duydum.Ama her özel ünv yardımcı oluyor gidersen.Gidip gez bence özelleri daha ayrıntılı konuşursun.Başarılar tercihlerinde...

• Hukuk96 H kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim...

• Hukukun yeri TM 1, mat geo yapamayan adamı sokmasınlar hukuka

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukuk96

ybu nun altına selcuk yazdim garanti olsun diye.cevap icin cok tesekkur ederim.insallah sizde istediginiz yere girersiniz.hepimiz icin hayırlısı olsun.

Selçuk'a gitti bugün kız arkadaşım görüp bakmak için, bu sene ki 900 kişinin 71 i mezun olmuş, tr de ki en zor okulmuş, Twitter kullanıyorsan #aferinsühf yaz bi yorumlara bak, Antalya ve Isparta'ya yöneldi kız arkadaşım

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok derin geldin ya .Yani ne desem bilmiyorum.Sen de haklısın...

• Hocam 21.600 sıralama ile Kocaeli hukuk gelir mi kontejyan artmış dalgalanmadan nasibini alır mı genede?

Bide bi analizci ile konuştum Geçen sene yığılması ile karşılaştırarak şunu dedi geçen seneye oranla mf öğrencilerinden tm ye girenler tm de daha başarılı oldu ve daha aktif olarak 30k bandındalar seçenek olarak mf dede başarılı olumşlar genel olarak mf seçeceklerini düşünüyorum süpriz sonuçlar gelebilir tabi 10k bandında her zamanki sabit sonuçlar değişmez dedi siz ne diyorsunuz bu görüşe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Temmuz 2015; 18:58:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamam 24k. kırıkkale 1. öğretim(29.000) gelmeme şansı nedir? ikinci öğretime(32.400) kesin gözüyle bakabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persentil -- 11 Temmuz 2015; 19:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Hukukun yeri TM 1, mat geo yapamayan adamı sokmasınlar hukuka

Niye? Adliye sarayında davalının dosyasını okurken kenarda integral falan mı çözelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

quote:

Niye? Adliye sarayında davalının dosyasını okurken kenarda integral falan mı çözelim?

Konuya böyle bakma, inşallah hukuka yerleşince dediğimi anlarsın

• Persentil kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana gelmiş hayırlı olsun.İhtimal istiyosan gelmeme ihtimali %0 .

• quote:

quote:

quote:

Konuya doğru baktığımı düşünüyorum, Hukuk için tabiki analitik ve matematiksel düşünme becerisi gerekiyor ancak siz resmen TM1 demişsiniz afedersiniz ama bu dediğiniz devede kulak..

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Kardeşim sana gelmiş hayırlı olsun.İhtimal istiyosan gelmeme ihtimali %0 .

Hocam 12410 sıralamam var, sonuç ilk açıklandığında içimden Marmara Hukuk Birinci Öğretim geçmişti ama rehber hocalarımla görüştükten sonra İkinci öğretim için bile endişelenmeye başladım, sizce gelir mi Bir ya da iki?

• Benimde aşağı yukarı savunduğum görüşler bunlar geneline katılıyorum kardeşim.Biraz farklı düşünsemde aynı doğrultuda diyebilirim.Senin sıralamaya gelince dalgalanmadan nasibini alan son yerler 17.000-22.000 aralığı olur diye düşünüyorum.Geriye kalan ünv lerde ise özel olarak bir yoğunlaşma olmadığı sürece oynamayacak gibi.Oynasa bile 3 haneli rakamlar olarak kayar.Gelir diyorum ben kocaeli gerisini doldurmak sana kalmış.Garanti adamlar bile kendini emniyete alıyo sonuçta.Tercih senin başarılar...

• 1. Öğretim bana göre olmaz ama 2. Öğretim garanti kardeşim.Başarılar sana da...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuya doğru baktığımı düşünüyorum, Hukuk için tabiki analitik ve matematiksel düşünme becerisi gerekiyor ancak siz resmen TM1 demişsiniz afedersiniz ama bu dediğiniz devede kulak..

Integrali süper bilirsin bütün formüller ezberinde olur noktasına kadar bi soru çıkar karşına ne oldığunu anlayamazsın mantığını anlamamışsındır, matematik geometri insanı geliştirir Dediğin gibi analitik düşünmeni problem çözme yolu bulmanı sağlar, sorgulamayı öğretir, ve bunlar bi hukukçunun en temel ihtiyaçlarıdır.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.