Şimdi Ara

TM Öğrencisi için YGS Ortalama net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama olarak denemelerde 90 net yapıyorum fensiz , ilgili arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim zira az olduğunu düşünüyorum

• matematk ve türkçeyi 33+ ya sabitlediysen bu netler fena değil ancak sana gidip 3 tane konu anlatmlı fen almanı önerrm ilk 3-4 konuyu çok iyi çalışırsan zaten 10-15 net çıkarrsın sana yeter bu totalde 5-8 arası puan edecek tm-1,2,3te bence hiç az değil senii binlerce sıra ileri atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

matematk ve türkçeyi 33+ ya sabitlediysen bu netler fena değil ancak sana gidip 3 tane konu anlatmlı fen almanı önerrm ilk 3-4 konuyu çok iyi çalışırsan zaten 10-15 net çıkarrsın sana yeter bu totalde 5-8 arası puan edecek tm-1,2,3te bence hiç az değil senii binlerce sıra ileri atar.

teşekkürler hocam ama fen çalışacağıma matematik yada türkçe çalışırım 33 yapacağıma 39 yaparım çünkü türkçe matematik puan getirisi daha fazla.
    Dershane rehberlik danışmanımız söyledi bunu.
  • zaten daha fazla da her girdğin denemede 30 türkçe çıkarmak pek de mümkünd değil elbetteki dşer ancak o denemlerde fen çözersen senin eksiğn kapatıp + olarak geri döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Atatürk

quote:

matematk ve türkçeyi 33+ ya sabitlediysen bu netler fena değil ancak sana gidip 3 tane konu anlatmlı fen almanı önerrm ilk 3-4 konuyu çok iyi çalışırsan zaten 10-15 net çıkarrsın sana yeter bu totalde 5-8 arası puan edecek tm-1,2,3te bence hiç az değil senii binlerce sıra ileri atar.

teşekkürler hocam ama fen çalışacağıma matematik yada türkçe çalışırım 33 yapacağıma 39 yaparım çünkü türkçe matematik puan getirisi daha fazla.
    Dershane rehberlik danışmanımız söyledi bunu.

YGS-6 da bir fen neti 2 puan getiriyor
  • bende tm ciyim. 95-100 arasi net cikariyorum ygs de de böyle olursa yeterli ama gercek sinavda her sey alt üst olabiliyor şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

zaten daha fazla da her girdğin denemede 30 türkçe çıkarmak pek de mümkünd değil elbetteki dşer ancak o denemlerde fen çözersen senin eksiğn kapatıp + olarak geri döner

hocam bide son bi sorum olacak türkçe sosyal mükemmel geometriyide hallettim sayılır ama matematik bir dememde çok iyi bi denememde berbat geliyo,
    yani kolay olunca iyi zor olunca yapamıyorum . yorum bile getiremiyorum soruya bazen önerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o soruları boş bırak geç yapabldklerini topla en son o sorulara arta kalan zamanını harcarsın.bu sınav sırlama sınavı sana zorsa herkese öyle önemli olan o zamanda en iyi sonucu yapmak
  • quote:

o soruları boş bırak geç yapabldklerini topla en son o sorulara arta kalan zamanını harcarsın.bu sınav sırlama sınavı sana zorsa herkese öyle önemli olan o zamanda en iyi sonucu yapmak

bu hafta deneyeceğim sonucu paylaşırım , teşekkürler
  • arkadaşlar 25 tane mat 30 türkçe 27, 28 tane sosyal yapsam , lys de 35 mat2 20 geo 38 edebiyat 17 coğrafya yapsam nasıl yorumlarsınız ?

sanki genco boran'a maç tahmini istiyorum lan neyse arkadaşlar bi yorumlayın. ygs deki belirttiğim netleri lys de belirttiğim netlerle sıralama olarak arttırır mıyım?
  • türkçe 36-37
    mat 35
    sosyal 35
    fen 15-20 yapıyorum.
    ankara hukuk istiyorum sizce hangi derslerden kaçar net artırmalıyım ?
  • valla fenin 40 sorusunu da boş geçmek zoruma gider ama, fullesen bile tm2ye getirisi 14 puan :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.