Şimdi Ara

TM Öğrencisi 11.sınıfta neler yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önünde 2 yıl olan bir eşit ağırlık öğrencisi derece için neler yapmalı? Forumda eşit ağırlıkta derece yapmanın çok kolay olduğu hakkında oldukça görüş mevcut buna göre çalışmaya 11.sınıftan başlayan biri rahatça derece yapabilir mi?

• Calismaya son 6ay baslayan biri bile derece yapabilir. 11in 2.donemine kadar bak keyfine sonra hafiften tyt/ayt mat-geo basla 12 baslayana kadar onlari bitir.

12 senesinde de keyif yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi çok kolay diyen kişiler iyi orta orta altı sayisalcilar.Eğer çok kötü bir temeliniz varsa yine tmde derece zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matematik matematik matematik

• 11. sinif mat +tyt mat

• 11 matı sağlam hallet. Türkçe dil bilgisi ve tyt matın temelini sağlam tutmaya bak yeterde artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 25 Eylül 2021; 18:35:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam kafama takıldı sizin nick niye berilinduvarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel bir nedeni yok hocam. Nick düşünürken aklıma geldi tarihi bir manası olduğu için de koyayım dedim.

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt
    Berilin nasıl bir tarihi anlamı var hocam kız ismi

• Hocam berilin değil berlin Almanya başkenti

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben Beril sandım bir an

• Ben 11 ea olsam sadece tyt ayt mat kasardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA'dan derece yapmak kolay değil. Böyle diyenlerin sınava EA'dan girseler kolay kolay ilk 500'e giremeyeceklerine eminim. Bu yanlış algının sebebi şu: Sahiden EA'da ilk 5k, ilk 2k yapmak filan çocuk oyuncağı. Şimdi bu adamlar da o kıt akıllarınca düşünüyorlar ki, 2k yapmak kolaysa ilk 500 hatta ilk 100 yapmak da kolaydır. Oysa kazın ayağı öyle değil. İlk 2k'dan sonra EA'da sıralama yükseltmek gerçek anlamda zorlaşıyor. Bu zorluk doğrusal değil logaritmik bir artış gösteriyor. Çünkü EA'da rekabet zaten ilk 500'e girecek adamlar arasında geçiyor. Boun econ/ba, Bilkent econ, Koç econ/işletme, GSÜ/Bilkent hukuk gibi bölümler için kıyasıya bir rekabet var. Geri kalanın çok da önemi yok. Bunlardan sonra en iyi econ 3-4k ile alıyor mesela. Arada uçurum var.

İşbu sebeplerle EA'da ilk 500'e girebilmek bana kalırsa ciddi bir çalışma gerektiriyor. 11. sınıfta bence TYT matematiği halletmelisin, parabol, polinom vesaire hiçbir eksik kalmamalı. Aynı zamanda 11. sınıf konularını da beraberinde götürmelisin. Bunları yapar TYT netlerini 80 artıya çekersen seneye rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-879B7E2D8 -- 25 Eylül 2021; 22:26:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.