Şimdi Ara

TM için 277Kdan 141Kya Tahmin???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak benim merak ettiğim tablodaki gibi 278 puanıma 279k sıralama denk geliyor(277k benim) ve bunun yanında sayısala 204k kişi denk geliyor. O zaman bu tmcilerde 279k kadar kişinin içinde 204ksı sayısalcı dersek doğru demiş olur muyum?

Eğer öyleyse bunları tmcilerin arasından ilk başta çıkarınca benim sıralamam 75kya düşüyor. Sayısalcılardan 40k kadar kişi tmden tercih etse benim sıralama 115k oluyor. Bölümü tercih edenlerin sıralaması, tercih edilme sayısı düşünüldüğünde bile 140kdan kapatan bi bölümü kazanma şansım var mı?

Kendimce bi tahmin yapmaya çalışıyorum, eksik veya yanlışsa dalga geçmeden yorum yaparsanız sevinirim.TM için 277Kdan 141Kya Tahmin???

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Hocam 160 170k daha gerçekci olur ama sen tabi 140ları yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Simmons kullanıcısına yanıt
    Niye ama kendi siram kadar geriye mi düşerim?

• Hocam yani 150lerden yazmaya başla 300lere dogru git

Senin siralaman gecen senenin 180k civarlarında gosteriyo

• tmci olup o sayısal sıralamanın içinde olan da var. bu yüzden çıkarmak çok saçma olur. Pek heveslenmeyin. Orası tercih edilmez 140kya kadar geriler farklı bir olay fakat sınav sisteminden dolayı TM için 277k olan birisini 141k saymak yanlış. Amacım moralini bozmak değil fakat benim mantığıma ve bilgi donanımıma göre gelmeyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin siralaman tam kac olarak hocam simdi 277 k degil mi

• Yine de tercih etmeniz taraftarıyım. Bir şey kaybetmezsiniz.
  • Ben Simmons kullanıcısına yanıt
    Nasıl 180 gösteriyor? Evet 277k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alegra -- 4 Ağustos 2018; 18:48:57 >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Hayır ben önce kendi tm sıralamamı hesapladım, sayisalların tm sıralamasına girmemiş halini. Sonra mflerden kac kisi tmden tercih eder onu düşündüm 200kdan 40k etse ki o kadar bile sanmıyorum, benim sıralamam 115k civarı yapıyor. Bu bölüm 20k-30k diye sırasıyla gerilemiş 2 yıl boyunca. Bu sene de yığılmanın haricinde gerilese gene gelir diye düşündüm

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Tabi yazıcam zaten orası için hayal kurdum :)

• benim puanım da 260 374k sıralamam hangi aralıklarda tercih yapmam gerekiyo danıştığım rehberlikçiler 190kdan itibaren yazmaya başla diyo istediğim bölüm 230kdan alıyo sizce gelir mi
  • flufyan kullanıcısına yanıt
    Alanın ne hocam

• tm hocam yazmayı unutmuşum
  • flufyan kullanıcısına yanıt
    Yığınsal tablodan bi miktar tahmin yapabilirsin hocam net bisey söyleyemiyorum maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.