bu yıl eşit ağırlıktan 302k sıralama ile mezuna kaldım.işe girdiğim için henüz derslere çalışacak vakit yaratamadım.en geç kasımda istifamı verip derslere başlayacağım kıytırık bir anadolu lisesi çıkışlıyım.derslerle işim olmadı hep gezip tozmayla geçti.obp de yerlerde matematik temelim var fakat çoğu kişide olduğu gibi geometri hiç yok.bu dersten özel ders almayı düşünüyorum.geri kalanı da youtube üzerinden hallederim sonuç belgesini de bırakıyorum.netlerime göre tavsiye verirseniz çok mutlu olurum ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ağustos 2022; 19:14:18 > |
tm 3k için nasıl bir çalışma yapmalıyım?

-
-
dereceden kastınız nedir ?
Elinizden geleni yapın hocam
-
yerleştirmede ilk 3k içerisinde olmak istiyorum
-
Yok desek çalışmayı bırakacak misin brom ? Neden olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başarılar hocam siz çalışın elinizden geleni yapın , bu arada pp fav nirvana album
20 tyt 18 ayt mat gayet iyi temel var demektir, ben bu sonuç ekranına bakınca başarısızlıktan ziyade disiplinsizlik ve hazırlanmama görüyorum, geçmişini, çalışma stilini, çalışma ortamını vs bilmiyorum ama düzeni oturtursan 1 senede 3k gerçekten hayal değil, olası
obp illa ki baya geriye çekecek ama yapacak bir şey yok, yerleştirmenin 3k olması için hamın 1.5k olması falan gerekli
türkçeyi düzene oturtup dilbilgisini sağlamca halletmek gerek, yanında da paragrafı temelden alıp (yani 1 sb çözmek yeterli olur) sonra denemelerle sürekli kontrol altında tutmak lazım
geometride youtube'ta kaynak çok, matematiği yapan geoyu da yapar, aytde 30 35 leri görmek gayet olası
öyle fazla uzatmaya gerek yok, oturup düzenli ve istikrarlı çalışırsan sosyaliydi feniydi bunlar ortalama her insanın yapabileceği dersler
1 sene düzenli çalışıp tmde ilk 10 bine girmek zor değil
-
tmden derece yapmak için ortalama bir öğrencinin 2 ay çalışması yeterli olur. Ortalama bir öğrenci olmak için de 4-5 aya ihtiyacınız var. Yani sıkı çalışırsanız yapabilirsiniz
-
hocam kasım biraz geç gibi ya.
@qedux @qeduxSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 20 Ağustos 2022; 21:6:12 >
son hafta calisarak benim gibi 15k yapabilirsiniz
yakın zamanda bu arkadaslara yönelik bi yazı paylaşacağım
-
Ea mezunlara öneriler bekliyoruz hocm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ea mezunlara önerileri herkes verir ben 300-600k bandında kalanlara vereceğim
-
OBP'den dolayı yerleştirmede 3k yapmak zor ama imkansız değil tabii ki. EA zor bir alan değil.
-
açıkcası nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.geçen yıl hiç deneme çözmedim.sadece matematik çalışarak sınava girdim diyebilirim
yol haritası oluşturmam için sizlerin fikirleri önemli
-
kısa süre içerisinde paylaşırsan çok iyi olur kanka
artık vakit kaybetmek istemiyorum
-
bence şubata kadar tyt ve ayt mat odaklı çalış. şubattan sonra tyt adına sadece deneme ve ayt ağırlıklı çalış. mayısta konuların bitmiş olur bile
aralığa kadar tyt ile işi bitirip kendimi komple ayt mat ve geoya odaklayacağım
şubat benim için çok geç olur.
ayt sosyal ve tyt fen için hangi zamanlar daha uygun olur?
ve tyt genel deneme çözmeye en geç ne zaman başlamalıyım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X