Şimdi Ara

TM - Deneme - Fikir Alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyat ve mat için deneme önerir misiniz? ,

Matematikte 20-30 civarındayım , trigo - limit - türev- integral yok sizce bu saatten sonra trigo veya limit mi çalışayım yoksa bu full deneme + bildiğim konulardan soru kaçırmamaya çalışıp + az biraz geometri mi kasayım?

Edebiyat için limit s.b alsam kaç günde biter sizce? vakit kaybı olmaz değil mi?

• Edb soru bankası 1 haftada biter düzenli parçalara ayırırsan...çöz bence ben son ana kadar deneme soru bankası çözecem Eş Zamanlı...

Mat için ise orta Düzey olarak karekök çözebilirsin...Çözümleri de var soru tipi görmen açısından faydalı olabilir...diğer denemeler çok zor kalır moralin bozulur bence bulaşma hiç bunu çöz...geometrisi de aynı şekilde karekök ün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Edb soru bankası 1 haftada biter düzenli parçalara ayırırsan...çöz bence ben son ana kadar deneme soru bankası çözecem Eş Zamanlı...

Mat için ise orta Düzey olarak karekök çözebilirsin...Çözümleri de var soru tipi görmen açısından faydalı olabilir...diğer denemeler çok zor kalır moralin bozulur bence bulaşma hiç bunu çöz...geometrisi de aynı şekilde karekök ün...

teşekkürlerr , edebiyat için deneme önerin var mı
  • Endemik orta okyanus orta karekök orta-kolay Sıradışı analiz orta(cevap anahtarlarında hatalar var) denge güzel diyorlar bakmadım henüz...👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.