Şimdi Ara

TM den MF ye geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tmde istediğim gibi bölüm bulamıyorum bilgisayar mühendisliği uygun gibi geliyor bu zamana kadar hep tmden denedim ama olmadı mfye geçsem bilkent odtü gibi top okulların cs si gelmez ama gerekirse günde 10 saatde çalışırım o kadar çalışmayla orta üstü bir bilgisayar mühendisliğine girebilirmiyim birde amacım yurtdışında çalışmak okulda kendimi iyi geliştirirsem yurtdışı konusunda avantajlı olurmuyum

• MF den TM ye geçilir de TM den MF ye kesinlikle geçilmez. Ben fen lisesi mezunuyum mezunken tm ye geçtim. Hani cografya,tarih,edebiyat yapılabilir ama o Fizik kimya biyolojinin kocamaan müfredatı kesinlikle bir senede olmaz. 4 senede tam anlamıyla yapılamıyor ki 1 senede yapılsın. Geçersen hata yaparsın pişman olursun yıl içinde tekrar tm ye dönersin boşa vakıt kaybı

Yönetim Bilişim Sistemleri diye bir bölüm var onu araştır derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmden mfye gecilmez diyen kendi zekasindan suphe ediyordur. Mfde dogru duzgun rakip yok arkadasim zaten demissin odtu itu gibi okullara oynamayacagim diye. Gunde 10 saat degil 5 saat bile yeterli olur yeterki matla geoyu sağlam yap. Lysde berbat mat ve geo netim vardi tmyim fen sinavinada girdim ve salladim butun sorulari. Sonuc ne geldi mf1 120k mf4 130k . bu berbat netlerle bu sıralama geliyosa calissan ucurursun kardes. Inanmayana ss de atarım

Orijinalden alıntı: J.J

Tmden mfye gecilmez diyen kendi zekasindan suphe ediyordur. Mfde dogru duzgun rakip yok arkadasim zaten demissin odtu itu gibi okullara oynamayacagim diye. Gunde 10 saat degil 5 saat bile yeterli olur yeterki matla geoyu sağlam yap. Lysde berbat mat ve geo netim vardi tmyim fen sinavinada girdim ve salladim butun sorulari. Sonuc ne geldi mf1 120k mf4 130k . bu berbat netlerle bu sıralama geliyosa calissan ucurursun kardes. Inanmayana ss de atarım

hocam orta üstü cs için ne kadar fizik kimya biyoloji gerekir ygs ve lysde birde konular çok mu zor tabi herkese göre değişir ama sizin görüşünüz nedir?

Orijinalden alıntı: J.J

Tmden mfye gecilmez diyen kendi zekasindan suphe ediyordur. Mfde dogru duzgun rakip yok arkadasim zaten demissin odtu itu gibi okullara oynamayacagim diye. Gunde 10 saat degil 5 saat bile yeterli olur yeterki matla geoyu sağlam yap. Lysde berbat mat ve geo netim vardi tmyim fen sinavinada girdim ve salladim butun sorulari. Sonuc ne geldi mf1 120k mf4 130k . bu berbat netlerle bu sıralama geliyosa calissan ucurursun kardes. Inanmayana ss de atarım

İyi bi sonuç değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beatlequiet kullanıcısına yanıt
    Kardes iyi bi sonuc diye yazmadim salladim diyorum farkettiysen sallamakla boyle oluyorsa calisarakta bi zahmet 60a 70e girilir

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.