Şimdi Ara

TM DE HUKUKDAN BAŞKA KALİTELİ BÖLÜM OLARAK NİTELENDİRİLEN HANGİ BÖLÜMLER VAR ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Edzekoo E kullanıcısına yanıt
    tercihler bitip yerleştiğim zaman söyleyebilirim bölümü
  • İktisat işletme uluslar arası ilişkiler siyaset bilimi
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    EGER BİZEDE SÖYLERSEN FİKİR EDİNMİŞ OLURUZ KARDEŞİM ONA GÖRE HEDEF BELİRLERİZ.
  • işletme istiyorum mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdr
  • Psikoloji, Pdr, Sosyal Hizmet, Uluslararasi Iliskiler, Siyaset Bilimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boun işletme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlık bölümleri
  • Boğaziçi İşletme tabikide. Hoş bana göre boun psikoloji daha güzel ama işletmesinin genel olarak şöhreti var :)

• İŞ OLANAKLARI VE MAAŞ KONUSUNDA SİZCE EN İYİ SEÇİM HANGİSİ PEKİ ARKADAŞLAR
  • Fena sacmalamissin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vera Vallance

Boğaziçi İşletme tabikide. Hoş bana göre boun psikoloji daha güzel ama işletmesinin genel olarak şöhreti var :)

Maalesef oyle degil iste :) isletme

• Ben sadece hukuk için konuşayım , rakip eleme gibi olmasın ama kuzenimin ev arkadaşlarından 2 hukukçu varmış. Geçen sordum 2 side pişman okuduklarına , biri şu anda 3. sınıf , diğerinde 4. sınıfta.Hukuk dallarından birinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorlar yoksa sıradan avukatlık güzel paralar getirmiyor artık. Ha belki işsiz kalmazsın ama güzel para kazanmak için çok emek vermek lazımmış.

Bunun haricinde şu anda PDR iyi gibi ama iyice araştırman lazım. Şu anda okuyanları ve yıllık mezun sayısı ayrıca PDR öğretmenlik açığı ne durumda ve bu açık ne zaman kapanır gibi...

Yoksa geçen yıl sınıf öğretmenliği olayının bu bölümdede yaşanması ihtimalini düşünmeyip , araştırmadan bu bölümü seçenler hayatlarının şokunu yaşayabilirler.

Son olarak psikoloji okuyup herhangi bir psikoloji dalında yüksek lisans yaparsanız çok çok iyi paralar kazanırsınız. Tabi bu bölümde yüksek lisans yapmak için bayağı bayağı kasmak lazımmış. Master acaip zormuş psikolojide.

Ayrıca boğaziçi işletme okursan herhangi bir firmada aldığın eğitim ve üniversitenin imajı sayesinde bölge müdürlüklerine kadar yükselebilirsin.

Şu anda kuzenimin yakın bir arkadaşı TEKNOSA ' da bölge müdürlüğü yapıyor. Ama hangi bölümden mezun bilemiyorum.

@Edzekoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 17 Nisan 2014; 23:12:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Üniversite önemli bolum değil yani boğaziçi gibi yerlerde okursan her bolum iyi

Aklını seveyim aklını

• arkadaşlar üniversite hangi bölüm okursanız okuyun sizin için üniversite bir basamaktır. Boğaziçi, Galatasaray bu gibi marka değeri yüksek üniversitelerden mezun olursanız elbette bazı yerlere erişmeniz daha kolay olur. Ama onun dışındaki çoğu ünide çabalamanız ve işinizi sevmeniz gerekir ki bu alanın en iyisi olup çok iyi yerlere gelebilesiniz. Maaşa bakmayın neyi başarabileceğinizi, hedeflerinizi, sevdiğiniz işlere yönelin. Şimdi karşıma bir yığın insan dikilecek ama bu böyle sevdiğin işi iyi bir şekilde yaparsan alanında parmakla gösterilecek bi insan olursan maddi açıdan da hakettiğini fazlasıyla alırsın. Forumdakilere kalsa hukukçusu da aç, mühendisi de tıpçısı da kıt kanaat geçiniyor bırakın Allah aşkına ya çabalayan insanlar her zaman iyi yerlere gelir, yatar eğlenir mezun olursanız az maaş da alırsınız kıt kanaat da geçinirsiniz. Millete aldırmayın hele şu dönemde sınav ortamındaki rakiplerinize kulaklarınızı tıkayın.

• Bölüm olarak söyleyemem, ancak,

Siyaset Bilimi - GSU

İktisat, işletme - Boğaziçi ve GSU

Sosyoloji - GSU ve Boğaziçi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler - Boğaziçi

olabilir. Ki zaten pek çok hukuk fakültesinden de yüksektir bunların puanları. Şunu da söyleyeyim ''kaliteli'' dediğinden anladığım eğitiminin iyi olması, bundan dolayı sosyolojiyi ekledim. Meslek imkanı eşit değildir ''kalite''. Hukuk da çok kaliteli bir alan değil, gidip Anadolu'nun lise dengi eğitim veren bir üniversitesinde okuyorsan. Veya YGS'den 150 bine girip özel bir üniversitede okuyorsan. Yukarıda yazdığım fakülte/bölümler Türkiye'de en kaliteli eğitimi alabileceğin üniversitelerdir.
  • akraba evliliğisin galiba sen :)
  • Boğaziçi psikoloji dururken sosyolojiyi eklemene şaşırdım doğrusu

• Vera Vallance kullanıcısına yanıt
    Benim hatam psikolojiyi de eklemeliydim, haklısın @Vera Vallance
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.