Şimdi Ara

TM DE FEN YAPMAK YARDIMCI OLUN MF'LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tm yim konu eksigi falan yok suan tek amacım ekstra net katmak fende hiç test çozmedim daha sadece sürekli okuyorum sürekli konuları tekrar ediyorum denemelerde 15 küsür geliyor amacım en azından bi 20 yi yakalamak ne yapmamı tavsiye edersiniz mf ciler şimdiden sagolun

• Kimya soru bankası çöz güzelinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirtt E kullanıcısına yanıt
    Şu anki netlerin nasıl

• ben de 15 kusur yapiyorum ortalama. biyoljiden calisilinca kolay yapilacak konulari soyleyebilir misiniz? ekoloji demezseniz sevinirim.

• 110 küsür
  • Çalış kanka çalış 30 yaparsın. Yahu bir tmnin yapabileceği maksimum 20'dir (daha fazlasını yapanlar şu anda burada takılmayanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirtt

110 küsür

ciddi misin ?

bende tm yim 80-85 yapıyorum

türkçe 33-34
    sosyal 25
    mat max 30 min 25
    fen arada 4-5 çözerim

eğer 110 net yapıyorsan sal gitsin cidden çok iyisin tm konularına tekrar yap deneme falan çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fensiz 105 üstü yapmaya uğraş bence. Fen netin baya iyi çünkü. Ben de tmciyim ve fenim pek parlak değil. Deneme basitse 30 tane işaretliyorum 15 doğru-15 yanlış gibi birşey geliyor ama normal-zor bir denmeyse en iyi 8-10 net felan yaptım diye hatırlıyorum. DEdiğim gibi tmyi kas fensiz 105 üstünü görmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 26 Şubat 2015; 17:37:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.