Bildirim
TM CİYİM Bİyoloji ÇÖZECEM Bİ BAKIN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: michaelbss
arkadaşlar ben tm ciyim tm de farkımı göstermek iiçin bio çözmek istiyorum kendime mini not yapraklarında bir ygs biyoloji cep kitabı alsam nasıl işe yarar mı aynı şey fizik kimya iiçin de geçerli
3,5 fen = 1 mat sorusu, bence matta +37 yapmadan fen yapmak biraz saçmalık -
ygs fen derslerinde en basiti kimyadır kimya çalış bizim bi tm ci arkadaş geçen sene 1 yanlısı vardı kimyada kimya diğerlerine göre ygs olarak kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet haklısın ama saçmalık olan mat tan önce fene önem vermek zaten sen sınavda 37 görecen sonra 10 tane fen yapacan fen yapmayan adam ilk 10k zor görür -
quote:
evet haklısın ama saçmalık olan mat tan önce fene önem vermek zaten sen sınavda 37 görecen sonra 10 tane fen yapacan fen yapmayan adam ilk 10k zor görür
ona ayrılan zamanı lys matematiğe ayırsan zaten lys'de ilk bine çekersin kardeşim, über bi öğrenci değilsen 10-15 fen yap yeterli fazlası için kasmak biraz aptallık olur bence tabii bilkent,gs hukuk falan düşünmüyorsan -
fizik ters kose cok yapar ama kimya ve biyoloji halledilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teskilati mahsusa -- 21 Eylül 2013; 21:18:27 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teskilati mahsusa
asıl ters köşeci biyolojidir ya, ben 3 sene sayısaldım, her zaman bunaldıgım ders biyolojiydi, sorun bende de olabilir bilmiyorum ama biyolojide konuyu 2 saat calısıyordum soru cozmeye gelınce sankı hıc calısmamısım gıbı gelıyordu, garip -
quote:
Orijinalden alıntı: GangsterParty
quote:
evet haklısın ama saçmalık olan mat tan önce fene önem vermek zaten sen sınavda 37 görecen sonra 10 tane fen yapacan fen yapmayan adam ilk 10k zor görür
ona ayrılan zamanı lys matematiğe ayırsan zaten lys'de ilk bine çekersin kardeşim, über bi öğrenci değilsen 10-15 fen yap yeterli fazlası için kasmak biraz aptallık olur bence tabii bilkent,gs hukuk falan düşünmüyorsan
abi şahsen ben ygsde fen yapmak istiyorum.. neden mi? çünkü; mat1 de yapamadığım problem sorularını orada eksik olarak tamamlayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: GangsterParty
quote:
Orijinalden alıntı: teskilati mahsusa
asıl ters köşeci biyolojidir ya, ben 3 sene sayısaldım, her zaman bunaldıgım ders biyolojiydi, sorun bende de olabilir bilmiyorum ama biyolojide konuyu 2 saat calısıyordum soru cozmeye gelınce sankı hıc calısmamısım gıbı gelıyordu, garip
hocam haklisin ama ygs biyoloji okadarda kasinti degil sanki lys de baş tacisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X