Bildirim
TM ciler bir bakar mısınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşım kızacaksın ama 400 bin diye hedef mi olur? 400 bin gelse nereye yerleşeceksin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanlış anladın . Hedefim 400 bin değildi 150 bindi . Ama sıralamam kötü gelecek . Şansızlık yaşadım sınavda. 400-500 bin felan gelecek . Belki gelmıcek . Gelir mi dıye soruyorum işte . Kafamda planlarım var hocam merak etme . -
400 bin tmci var mı bilmiyorum bile gelir büyük ihtimalle
Yanlış anlama ama ne yaşadında bu kadar düşük geldi:/
Adamı niye eleştiriyon durduk yere şanssızlık yaşadığını söylemiş sadece az rahat durup insanları anlamaya çalış
hocam ayt de 20net baraj var -
öyle diyosun da beni neden eleştirdin neyin kafasındasın.quote:
Orijinalden alıntı: kimanuel
Adamı niye eleştiriyon durduk yere şanssızlık yaşadığını söylemiş sadece az rahat durup insanları anlamaya çalış -
Sen efsane mansın
Hocam ben kendime kötü diyodum da seni görünce şaşırdım. -
Tyt+ayt 20 netten az olursa o. -
Hocam kaydırma falan mı yaptın ?quote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
Tyt+ayt 20 netten az olursa o. -
İlk sınavda türkçe inanılmaz zamanımı yedi . Sınavda moralmen çöktüm zaten . Matematiğe zamanım yetmedi . 1-2 soru anca baktım.
Türkçe ve sosyalde 2 şık arasında kaldıgım baya bi soru var. Çoğunda da doğru şıkkı işaretlemiştim . Sonra silip yanlıs işaretlemişim. Resmen dogru yaptıgım soruları silip yanlısları isaretledim .
Ayt de ise ben sözelide çözdüm . Sosyal bilimler-2 testi ile sosyal bilimler-1 testini karıstırdım . Hep yanlıs isaretlemişim. Onu ona onu ona inanılır gibi değil . Sınav sonunda gördüm ama iş işten geçti .
Şimdi ben ne yapayım ? Kendimi mi keseyim ? Yaptıgım bir anlık hata ile tüm emekler boşa gidiyo . Hem kendıme sövdum hem de sınav sistemıne sövdum. -
Hocam üzülme benim de iyi değil mesela 3.seneye kalmayı düşünüyorum.Mat2 de patladım .Sözelden tercih yapacaktım ama önü açık bölüm yok.1 sene daha dene bence.quote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
İlk sınavda türkçe inanılmaz zamanımı yedi . Sınavda moralmen çöktüm zaten . Matematiğe zamanım yetmedi . 1-2 soru anca baktım.
Türkçe ve sosyalde 2 şık arasında kaldıgım baya bi soru var. Çoğunda da doğru şıkkı işaretlemiştim . Sonra silip yanlıs işaretlemişim. Resmen dogru yaptıgım soruları silip yanlısları isaretledim .
Ayt de ise ben sözelide çözdüm . Sosyal bilimler-2 testi ile sosyal bilimler-1 testini karıstırdım . Hep yanlıs isaretlemişim. Onu ona onu ona inanılır gibi değil . Sınav sonunda gördüm ama iş işten geçti .
Şimdi ben ne yapayım ? Kendimi mi keseyim ? Yaptıgım bir anlık hata ile tüm emekler boşa gidiyo . Hem kendıme sövdum hem de sınav sistemıne sövdum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X