Şimdi Ara

TM ciler bir bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ayt 15

TM OBP 75

400 bin gelir mi ?

Çok şansızlık yaşadım sınavda . Normalde hedefim 150 bin felandı . Oturup ağladım resmen . 400 bin bile gelmez kesin .

• Arkadaşım kızacaksın ama 400 bin diye hedef mi olur? 400 bin gelse nereye yerleşeceksin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sozelciyks kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladın . Hedefim 400 bin değildi 150 bindi . Ama sıralamam kötü gelecek . Şansızlık yaşadım sınavda. 400-500 bin felan gelecek . Belki gelmıcek . Gelir mi dıye soruyorum işte . Kafamda planlarım var hocam merak etme .
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    400 bin tmci var mı bilmiyorum bile gelir büyük ihtimalle

• Yanlış anlama ama ne yaşadında bu kadar düşük geldi:/

• sozelciyks kullanıcısına yanıt
    Adamı niye eleştiriyon durduk yere şanssızlık yaşadığını söylemiş sadece az rahat durup insanları anlamaya çalış

• hocam ayt de 20net baraj var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimanuel

Adamı niye eleştiriyon durduk yere şanssızlık yaşadığını söylemiş sadece az rahat durup insanları anlamaya çalış
    öyle diyosun da beni neden eleştirdin neyin kafasındasın.
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Sen efsane mansın

• Hocam ben kendime kötü diyodum da seni görünce şaşırdım.
  • ceyhunumut8 kullanıcısına yanıt
    Tyt+ayt 20 netten az olursa o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Tyt+ayt 20 netten az olursa o.
    Hocam kaydırma falan mı yaptın ?
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    İlk sınavda türkçe inanılmaz zamanımı yedi . Sınavda moralmen çöktüm zaten . Matematiğe zamanım yetmedi . 1-2 soru anca baktım.

Türkçe ve sosyalde 2 şık arasında kaldıgım baya bi soru var. Çoğunda da doğru şıkkı işaretlemiştim . Sonra silip yanlıs işaretlemişim. Resmen dogru yaptıgım soruları silip yanlısları isaretledim .

Ayt de ise ben sözelide çözdüm . Sosyal bilimler-2 testi ile sosyal bilimler-1 testini karıstırdım . Hep yanlıs isaretlemişim. Onu ona onu ona inanılır gibi değil . Sınav sonunda gördüm ama iş işten geçti .

Şimdi ben ne yapayım ? Kendimi mi keseyim ? Yaptıgım bir anlık hata ile tüm emekler boşa gidiyo . Hem kendıme sövdum hem de sınav sistemıne sövdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

İlk sınavda türkçe inanılmaz zamanımı yedi . Sınavda moralmen çöktüm zaten . Matematiğe zamanım yetmedi . 1-2 soru anca baktım.

Türkçe ve sosyalde 2 şık arasında kaldıgım baya bi soru var. Çoğunda da doğru şıkkı işaretlemiştim . Sonra silip yanlıs işaretlemişim. Resmen dogru yaptıgım soruları silip yanlısları isaretledim .

Ayt de ise ben sözelide çözdüm . Sosyal bilimler-2 testi ile sosyal bilimler-1 testini karıstırdım . Hep yanlıs isaretlemişim. Onu ona onu ona inanılır gibi değil . Sınav sonunda gördüm ama iş işten geçti .

Şimdi ben ne yapayım ? Kendimi mi keseyim ? Yaptıgım bir anlık hata ile tüm emekler boşa gidiyo . Hem kendıme sövdum hem de sınav sistemıne sövdum.
    Hocam üzülme benim de iyi değil mesela 3.seneye kalmayı düşünüyorum.Mat2 de patladım .Sözelden tercih yapacaktım ama önü açık bölüm yok.1 sene daha dene bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.