Şimdi Ara

TM ci için Kitap Önerisi verecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar sayısaldan bu sene mezun seneye tm için hazırlanan birisi olarak biraz uzun olabilir konu ama ilk önce elimde olan kitapları yazmak istiyorum
    GEOMETRİ: YGS-LYS FEM KONU ANLATIMLI YGS-LYS ESEN KONU ANLATIMI Pİ ANALİTİK KONU ANLATIMI bu sene ders çalışmadığım için hepsi boş neredeyse
    FEM YGS-LYS SORU BANKASI MALTEPE SORU BANKASI BİRDE 2006-2007 BASIMI ARŞİMET SORU BANKASI VE ZAFER YAYINLARı SORU BANKASI VAR

TÜRKÇE: FEM KONU ANLATIMI Pİ ANALİTİK KONU ANLATIMI FEM SORU BANKASI var YGS ye dil bilgisi hiç çalışmadım fem konu anlatımına hiç bakmadım soru bankasından sadece Paragrafları çözdüm ve işime hiç yaramadı çünkü ygsde 15 d 11 yanlıs türkçe neti yaptım onun için türkçe konu nlatımı ve iyi soru bankası önerilerinizi istiyorum

MAT-1: GÜVENDER KONU ANLATIMI Pİ ANALİTİK KONU ANLATIMI var ama bunlarda gerçekten boş geldi daha iyi kitap önerisi istiyorum MALTEPE Soru bankası var çözmediğim boş olan
    MAT-2 :FEM SİMETRİ KONU ANLATIMI güray küçük trigonometri Pİ ANALİTİk konu anlatımı soru bankaları falan var çok basit kitaplar

ALINACAK ÖNERİ KİTAPLAR : FEM MAT-1 KONU ANLATIMI FİNAL MAVİ SORU BANKASI+ FEM MAT-1 veya KARAKÖK Soru bankası
    MAT-2 : FEM MAT-2 FEM KONU ANLATIMI KARAKÖK SORU BANKASI KESİN ALINACAK + FEM VEYA FİNAL MAT-2 SORU BANKASI
    GEOMETRİ: ANALİTİK GEOMETRİ İÇİN KARAKÖK başka konu anlatımı almalımıyım elimde olanlar iyi mi ?
    EDEBİYAT : GÜVENDER KONU ANLATIMI FEM EL KİTABI FEM-FİNAL-BİREY SORU BANKASI BUNLARDAN 2 TANESİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNLARDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    TARİH-COĞRAFYA : FEM EL KİTABI KARAKÖK TARİH-COĞRAFYA VEYA FEM-GÜVENDER İNKILAP TARİHİ AYRI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ ?
    FELSEFE : FEM KONU ANLATIMI

EVET AKLIMDA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIKLARIMA GÖRE BUNLAR ÖN PLANDA SİZ HANGİLERİNİ ÖNERİRSİNİZ ŞUNU ALMA BUNUN YERİNE BAŞKA BİRŞEY AL GİBİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .

• mat 2 güray türevi al soru kaçırmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

mat 2 güray türevi al soru kaçırmazsın

Türev ve integralini alacağım teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

mat 2 güray türevi al soru kaçırmazsın

katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.