Şimdi Ara

TM Başarı Sırası-İşletme(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki hatırlarsınız YGS sonrasıda yazmıştım,kardeşim işletme bölümünü istiyor,sonuçlar böyle.Derhanede yerleşebileceğini söylemişler.

Sizce,yerleşebilir mi nerelere yerleşebilir.Geçen senenin başarı sıralarına nerden ulaşabilirim,şimdiden teşekkürler.
     TM Başarı Sırası-İşletme(Yardım)

• UP!
  • http://www.sanaldersane.com/TabanPuanlar.aspx/ şuradan bir bakın hocam geçen senenin verileri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

http://www.sanaldersane.com/TabanPuanlar.aspx/ şuradan bir bakın hocam geçen senenin verileri var

Çok sağol,peki geçen sene 248K ile alan yer bu sene kaç ile alır?
  • UP!
  • benim sıralamada 144584 tm-1 bende işletme istiom ama zor gibi bu sıraya güzel bi üni.
  • UP!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pamukkale , Süleyman Demirel , Afyon , Dumlupınar yazabilirsiniz hocam bunlar tutacaktır... Ama marmara bölgesi zor görünüyor balıkesir işletme deneyin derim bi ben ancak merkez zor ama bandırma iktisadi bilimler fakültesi tutacaktır birde abant bolu i.ö zorlayın bir ihtimal ( ;
  • Peki mesela geçen sene 248K ile alan bu sene kaç ile alır?
  • Onu kestiremeyiz çok zor.. ama aşağı yukarı aynı sıralamalardan kapatır gelebilirde o sıralama aldanmayın kardeşinizin sırası 271.000 ise '''200.000-350.000''' arasını yazmanız taraftarıyım ben ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

Onu kestiremeyiz çok zor.. ama aşağı yukarı aynı sıralamalardan kapatır gelebilirde o sıralama aldanmayın kardeşinizin sırası 271.000 ise '''200.000-350.000''' arasını yazmanız taraftarıyım ben ...

Balıkesir,gelir büyük ihtimal.(İÖ)
  • bnmde tahminim o yönde (;
  • UP!
  • UP!
  • UP!
  • UP!
  • UP!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.