Şimdi Ara

Tm 38 binden 3.seneye kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kafam fena karışık gidipte mi hazırlanıyım yoksa kalıpta hazırlanıyım yada direkt gidip artık o bölümden mi devam ediyim ne yapacağımı bilmiyorum 3.seneye kalmak nasıl bişeydir ne dersiniz tavsiyesi olan var mı

• GökBilge541 kullanıcısına yanıt
    Hedefiniz neydi hocam ve ilk seneniz kaçtı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hedefim ankara siyasaldı ilk senem 287 bin.Lys ye hiç çalışmamıştım
    Ankara uluslararası ilişkiler düşünmez miydiniz? Belki sonra geçiş yaparsınız? Az farkla kaçmış bölüm hem çok iyi yol katetmişsiniz, 3.seneye kalmak fazla yıpratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45CF968F0 -- 22 Temmuz 2016; 17:32:18 >
  • Hocam aslında aklımda o bölüm vardı ama 17 bine girip uluslararası ilişkilere giden bi abiyle görüştüm hayatımın hatasını yaptım o bölüme gideceksen hiç gitme tarzında konuştu kafam karıştı
    Hocam ben de benzer durumdayım, istediğim yerlere puanım yetmedi yetenleri de kötülüyorlar ama şu an mezuna kalıp koca bir belirsizliğe kapılasım da yok doğrusu. Hiç tekin değil bu durumda tekrar hazırlanmak. Bunu sadece size özel söylemiyorum genel ülkeyle alakalı.

• çıldırmışşın derim. Bence 1 sene daha kaybetme. Yazıktır gençliğine.

Edit : Peki gençliğine kıydıgın bu meslek değer mi? gençliğine kaybettiğine değicek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 22 Temmuz 2016; 17:44:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru hocam sizde haklısınız.Tekrar düşüncem bunları
  • bygcik B kullanıcısına yanıt
    Hocam en temizi tercih yap git diyosun.Sorularına net bir cevap veremiyorum malesef ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökBilge541

Hocam en temizi tercih yap git diyosun.Sorularına net bir cevap veremiyorum malesef ya

Bak benim en büyük ablam öss zamanında baya iyi bir puan yaptı. Şöyle diyim tıp ı zorlardı yazsa tutma ihtimali vardı ama yazmadı coğu mühendislik falan geliyordu. Gitti sırf arkadaşları hemşirelik yazdı diye üniversitede hemşirelik okudu biz zamanında çok kızmıştık tıp niye yazmadın diye ama şuan acıbadem hast. de 5 bin liraya çalısıyor cerrahi de sabah 7 akşam 4. haftada 2 nöbeti oluyor ama olucak o kadar hep özenirim yani çoğu doktor onun yerinde olmak ister. Şuan doktorasını tamamlıyor yakında akademisyen olucak Altında arabası var evini ataşehirde evini aldı. Bu senin için bir örnekti kardeş bence derecen cok güzel kullan bunu.
  • bygcik B kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim tavsiyelerin için aklımda hepsi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.