Şimdi Ara

Tm-3 tercih edebilcegim en iyi hukuk??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5071. Oldum tm-3 te hukuk yazicam ama devlet degil, ailemin maddi durumu allaha sukur iyi bende ingilizce egitim almak istiyorum amerikada is imkanim var cunku mezun olduktan sonra ordan denklik alip orda calisicam.

Esas konuya gelirsek Koc Hukuk mu Bilkent Hukuk mu herkesin nedeniyle birlikte dusuncesini yazsin pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp

• Hukukta denklik alamazsın hele amerikada mümkün değil gibi çünkü orda hukuk y.lisans 2 sene ve çok prestijli

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotter

Hukukta denklik alamazsın hele amerikada mümkün değil gibi çünkü orda hukuk y.lisans 2 sene ve çok prestijli

Dostum basit bisey degil ama alma imkanin var, imkansiz degil yani. Bu postu suan new yorktan atiyorum zaten, arastirdim yani buralarda merak etme :D

• Cok cok zor is dedigin elbette ama koc derim ben. Insanlar en son bilkent hukugun daha cok muhendislik gibi yonetildiginden sikayetcilerdi ben arastirdigimda

• Ay ay New Yorktan post atiyormus hanımfendi ya da beyefendi her neyse düzeltelim çok afedersiniz :))
    Bir Koç öğrencisi olarak sen Koça gelme, başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 18 Temmuz 2016; 19:50:26 >
  • Belarius B kullanıcısına yanıt
    Orda hukuk kazanıp okuman lazım ama burda bitirirsen sınavsız geçiş benzeri bir imkan tanınıyor orda yaşıyorsan orda kazanmaya çalışabilirsin çünkü ; ordaki sistem bütünüyle farklı benzerlik nerdeyse yok başlasam 2 sistem arasında 20 fark sayarım burdaki bilgi orası için sadece Hukuk Metadolojisi , Hukuk Felsefesi , Roma Hukuku , Uluslarası Hukuk belki 1-2 der daha geri kalanı sil baştan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek tercih veya 3.mezun
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

Ay ay nyc ten post atiyormus hanımfendi ya da beyefendi her neyse :))

New york city bir eyalet degildir, manhattan'a new york city denir :D yani bilale anlatma moduna gecersek senin dedigin nyc nisantasi oluyor ny de istanbul. Boyle sekil yapicam derken cahil cahil rezil oluyorsunuz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

New york city bir eyalet degildir, manhattan'a new york city denir :D yani bilale anlatma moduna gecersek senin dedigin nyc nisantasi oluyor ny de istanbul. Boyle sekil yapicam derken cahil cahil rezil oluyorsunuz :(

Evet çok güzel g.t ettin uff nereye gömeyim kendimi bilemedim tam bursluyum ya ondandır işte naparsın fakiriz.. bence gel senden tam bir ukala pelinsu veya berkcan olur okulda sıkıntı çekmezsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Evet çok güzel g.t ettin uff nereye gömeyim kendimi bilemedim tam bursluyum ya ondandır işte naparsın fakiriz.. bence gel senden tam bir ukala pelinsu veya berkcan olur okulda sıkıntı çekmezsin

Maddi durumla ilgisi yok, kimsenin maddi durumuyla dalga gecmem bende zengin degilim sadece durumumuz iyi. Bilmeyedebilirsin kimse yasamadigi ulkenin sehrini cartini curtunu bilmek zorunda degil, benim sinirlendigim nokta durup dururken hic bisey yokken laf atman. Zaten amerikada oldugumu belirtme sebebim burda arastirdim o durumu demek, amerikaya gitmekle hava atmiyorum. Cok zor bisey degil zaten gidis gelis 2 milyar, cok isteyen herkes gider. Neyse uzamasin muhabbet kusura bakma sende

• Belarius B kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim ben de, tavrını ukala ve hafif kendini beğenmiş buldum ondan sacmaladim..yanlış anlaşılma olmuş başarılar dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.