Şimdi Ara

Tm-3 teki sayısalcılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tm-3 alanında ortalama kaç sayısalcı vardır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ilk 100000 içerisinde bence rahat bir şekilde 45000 yada 40000 vardırlar . Çünkü bunun sebebini soracak olursan zaten ygs kolaydı adamlar yaptılar , lysde edebiyattan 40 neti boşver bir 30 net dahi yapmış olsalar ; adam 40 net mat yaptığı zaman (öreneğin tıp isteyen bir mfci ) zaten otomatikman tm'de iyi bir yere geliyor . Bence bu yazdığım 45000 rakamı abartı değil belki daha bile fazladırlar ...
  • Ilk 10k da insallah 500 kisi vardir

• İlk 10k'da fazla yoktur. Umut tacirliği yapanlara inanmayın. Sayısalların yığıldığı yer daha çok 50k'dan sonrası. O da çok etkilemez.
  • Ilk 1000de bir tane mfci arkadas taniyorum. Ilk 100000de 40000 falan yoktur ama gecen senelere gore fazladır.

• İlk 50k da kaçtır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyat ortalaması arttı evet 7 net kadar. Ama sadece sayısalcıların neti artmadı biz de aynı soruları çözdük aynı oranda artırdık netlerimizi.
    Varsa en fazla 25k vardır ilk 100k'da. 45k müthiş bir abartı.

• Forumda birkaç sayısalın sonuç sssine denk gelmiştim 3-4 tane 11k altında sayısal gördüm bu sene mat geo sağlam tutup ygssi iyi olan sayısallar 15knın içinde gibi tm3de ancak aşırı fark ettireceklerini sanmıyorum
  • Şimdi şöyle bir sorum olacak:
    150K'da olan birisi, 130K'dan alan bir bölümü tercih etmek istiyor ve önünde de 20K sayısalcı var diyelim. Sayısalcıları elediğimiz zaman aradaki 20K'ya bakmadan 150K'daki alınır mı?

• normalde her sene tm3 puan türünde belli bir miktar sayısal bulunur ve bunların belli bir kısmı (yüzdesini bilmem) tm3 ten tercih yapar. yani her sene böyle muhabbetler döner. bunu bilmek için önünüzdeki sayısalların tm puan türlerinde tercih yapıp yapmamalarıdır.

not: bu sene sayısallar lys3 iyi yaptı. ne kadar etkiler o bilinmez.
  • Sayilsalim tm3te de 4000im. Ama zaten her yil ayni oranda sayisalci oluyor bu yil da siralmalar pek degismez bence tm adına

• ilk 100k kaç sayısal vardır başka tahmini olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.