Şimdi Ara

TM-3 puan türü nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hukuk Tm-3 olmuş Tm-3 nedir? Matematiğin katsayısı azaldı diyorlar.Benim istediğm bi bölüm Hukuk ben şimdi sayısal öğrencisiyim ama iyi olduğum söylenemez 9 ve 10. sınıf Fizik ve 9.sınıf Kimya konularını bilmiyorum hiç 9 ve 10 biyoloji'yide kaçırdım iyice Matematiğim de 1'in üstüne çıkmadı.Edebiyat'ım 60-70 arası genelde ben şimdi Tm seçsem mat ve geometriye köpek gibi çalışırsam hukuk kazanır mıyım ? Yoksa mf mi devam edeyim yardım edin

• şu ana kadar hiç çalışmadıysan ve mat da o kadar kötüysen hiç bir şey yapamazsın
  • Bunu ygs lys kısmında sorsana delikanlı.

Küçük bir not; tm değildim öylesine edebiyat sınavına da girmiştim hukuk kazanacak puan almıştım vaktinde.. Yani hukuk için çalışmaya gerek yok. Çok iyi hukuklar istiyorsan tm3de ilk 3kya fulan girmen gerek gerisi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçıncı sınıfa gidiyrsun bilmyorum ama bence istediğin bölüme geç hukuk istyorsan tm geç coğrafya çok basit zaten tarihte yorum soruyolar bitek ygs geriye mat ve edb kalıyor mfde biyoloji fizik kimya yerine tek edebiyat daha kolay gelir matta tmdde var matematik yapmak zorundasın
  • Arkadaşlar peki sizce mf de kalıp mühendislik mi kovalayım yoksa tm de hukuk için mi kasıyım hangisini kazanmam daha kolay bu notlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.