Şimdi Ara

TM-3 2k? pbg 491

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda gerçekten çok fazla bu şekilde konu var öncelikle kusura bakmayın.Parlakbirgelecek'ten bi halt anlamadığım ve puanza'ya güvenmediğim için yazıyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok memnun olurum.

YGS-5 16k

LYS

Mat 41.5
    Geo 18
    Edeb 47.5
    Coğrafya 19.5

obp 82 hedefim TM-3 ilk 2k veya TM-1 ilk 3k teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 6 Temmuz 2016; 21:40:37 >

• tm3 değilde tm1 3k banko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Kaç k geliyor parlak 2016 katsayılarında

• GondolinV G kullanıcısına yanıt
    hamda 900 obp ile 1200
  • hocam ygs netleriniz nasıldı?
    bence ilk 3k gelir tm3de
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Türkçe 35 5
    Matematik 34 2
    Sosyal 29 9
    Fen 31 9
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks 40k yapmak g
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygsleri de yaz bence TM3 te sosyalin etkisi çok büyük bu sene sosyal ortalaması düşüktü.

TM3 te edebiyat 28 matematik 18 etkiliyor ordan biraz düşebilir ama matematiğin iyi ikisi de tutar diye düşünüyorum.

Sonucumu tanıttım direkt. Sadece LYS netlerimi yazmak bana kaldı.2016 katsayısını da neye göre hesaplıyorlar anlamış değilim.
  • 2016 ygsyi aynı hesaplıyor ama lys kısmı geçen senenin katsayılarını kullanıyor olabilir. Bana TM3 için obp ekli halde 483 diyor başka sitelerde daha düşük puanlar geliyor.

Bir de şu %20 ekleyin olayını merak ediyorum. Çünkü ilk 1-2k için de %20 hiçbir şey. Hangi aralıklar için daha mantıklı olur acaba

ya da tam tersi 100 k için %20 çok büyük.O olaylara pek girmiyorum ama -1500'lük bir pay koyuyorum.Daha fazla da olabilir işte bu yüzden foruma konu açtım bunun hesabı ne olabilir diye.Bana verdiği sıralamalara yakın sıraları puanza'da 2014'te 16k olan bir YGS neti yazarak hesapladım.Yani sistem de muhtemelen dediğin gibi.
  • Parlak bir gelecekte benim 3800 gosteriyo tm-1
    İlk5 k da kalirmiyim sizce?

• Ben de öyle düşünüyorum ekleme konusunda. 1700 diyor ama hedef tutsun yeter modundayım geçen sene 6280 le almış 50 kontenjan azalttılar 5.5k ya yükselecek herhalde

• Kritik hocam durumlar.Umarım kalırsınız.Kalamazsanız da ucu ucuna olacak gibi duruyor.
  • Evet sanirim ucu ucuna kacircam seninki bari gelir inş

• Umarım herkes istediği yere girer hocam.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.