Şimdi Ara

TM 20 K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal:15-16
    Mat:20-25

Türkçe sosyal:28-31
    Mat2:10-15

Obp de 69 maalesef

Mat 1 de 2-3 konu eksiğim var.Mat 2 de integral seri dizi ve logaritma kaldı.Geo da dörtgenlerdeyim.

20 k için nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim? Özellikle geometride ve trigonometride çok zayıfım ve ayt sosyal kısmı hakkında hiçbir fikrim yok.Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• integral seri dizi ve logaritma epey ilerlemişsin.

Mat2 yetişir mi ya 0 dan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediliköşk

integral seri dizi ve logaritma epey ilerlemişsin.

Mat2 yetişir mi ya 0 dan

Zor ama yetiştirebilirsin bence

• Dexter M. kullanıcısına yanıt
    İntegrali atlayıp geometri kasmayı düşünüyorum. max 2-3 tane çıkar zaten, onun yerine geometri kasacağım tm yim yanlış mı yapmış olurum

• Ben de hemen hemen aynı durumdayım, ekstra türev de eksik :)

Trigo için Çap fasikülü almaya gerek var mı acaba, apotemi ağır gelir diye almıyorum.

Edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 6 Mart 2018; 9:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediliköşk

İntegrali atlayıp geometri kasmayı düşünüyorum. max 2-3 tane çıkar zaten, onun yerine geometri kasacağım tm yim yanlış mı yapmış olurum

Daha mantıklı olur tabii geometri iki sınavda da çıkacak sonuçta

• Yukarıı

• Türkçe taktik verirmisin hocam

• Hocam yanlış anlama mat2 den 3 4 konun kalmış sadece ama mat2 netlerin biraz az değil mi? bence tekrar üstünden geçmelisin konuların hızlıca.

• iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Dostum eksik olduğun konular varsa onları hallet sonra denemeye başla yanlışların üzerinden gittikçe iyileşecektir.

Ya bu arada tavsiye istedim ama sadece tavsiye vermişim yok mu yardımcı olacak :( ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

Hocam yanlış anlama mat2 den 3 4 konun kalmış sadece ama mat2 netlerin biraz az değil mi? bence tekrar üstünden geçmelisin konuların hızlıca.

Haklısınız hocam geçen sene matematik hiç yoktu zaten bu sene biraz bir şeyler yapıyorum ama yeterli değil.Ayt sosyal 1 hakkında fikriniz var mı peki özellikle tarih kısmı tarih 2 gibi geliyor bana çok zorlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

Hocam yanlış anlama mat2 den 3 4 konun kalmış sadece ama mat2 netlerin biraz az değil mi? bence tekrar üstünden geçmelisin konuların hızlıca.

Haklısınız hocam geçen sene matematik hiç yoktu zaten bu sene biraz bir şeyler yapıyorum ama yeterli değil.Ayt sosyal 1 hakkında fikriniz var mı peki özellikle tarih kısmı tarih 2 gibi geliyor bana çok zorlanıyorum.

Hocam süre var yapabilcek kapasiten de var merak etme. Tarih için Bilgi sarmal lys tarih önerebilirim yayın denizi el kitabından 15 dakika falan okuyorum bitiriyorum konuyu sonra testi çözüyorum, tabii ki yapamadıklarım oluyor hatta bazen soruların yarısını yapamıyorum ama çok iyi bir şekilde öğreniyorum soru üzerinden tavsiye ederim.

• bi cigarette düet yapalım mı hocam

• puangoya girince 90k gösteriyor.............

• kardeşim 3.5 ay vakit varken bile tm de hiçbir şey imkansız değil. ben sayısalım ama artık edebiyatta çalışıyorum (tarih ve coğrafyam zaten iyi).

şuan ki netlerim : tyt de 32-35 türkçe/12-15 sosyal/15-20 mat/8-10 fen ve obp 74. hedefim tm de derece yapmak (2k)

yani çalışmaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

kardeşim 3.5 ay vakit varken bile tm de hiçbir şey imkansız değil. ben sayısalım ama artık edebiyatta çalışıyorum (tarih ve coğrafyam zaten iyi).

şuan ki netlerim : tyt de 32-35 türkçe/12-15 sosyal/15-20 mat/8-10 fen ve obp 74. hedefim tm de derece yapmak (2k)

yani çalışmaya devam et

sabancı mı hocam

• Anladım hocam şimdi bizim edebiyatla birlikte çözeceğimiz tarih lys tarih mi oluyor çünkü daha önce görmediğim konulardan geliyor tarihimde kötü değildi geçen sene.Teşekkürler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

kardeşim 3.5 ay vakit varken bile tm de hiçbir şey imkansız değil. ben sayısalım ama artık edebiyatta çalışıyorum (tarih ve coğrafyam zaten iyi).

yani çalışmaya devam et

Sözel kısımda kendime güvenim tam dostum ama sayısal kısım beni bayağı geriyor umarım istediğimiz yerlere geliriz

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 25 net türkçe 26 net sosyal 7 net matematik 50 edebiyat ve 15 matematikle 90 bin yaptım bence biraz sallama olmuş o sıralama

• Dexter M. kullanıcısına yanıt
    hocam edebiyatınız çok iyiymiş hatırlıyorsanız cumhuriyeti ne kadar sürede bitirdiğinizi söyleyebilir misiniz?

bu arada tarih konusunda bir açıklama yok ama beklenen, ygs tarih konularının bilgi soruları halinde sorulması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.