Şimdi Ara

tm-2 ilk 10k ile ilgili bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istedigim bölüm geçen sene en son 7420 ile almış benim bu seneki sıralamam 9293 aradaki fark 1873 kişi katsayı kalkdıgı için önümdeki mfcileride dikkate alırsak gelme ihtimali var mı?

• bi yardım beyler belirsizlik cok canımı sıkıyo
  • Mfciler geçen seneki sıralamalarda da vardı tercih yaptıklarında puanları kırılıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010a göre 2011 de sıralaması yaklaşık 1600 kişi geri düşmüş bu senede 1900 kişi geri düşseya
  • bu sene hukuk seçecek mfcilerden dolaşı pek düşmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: y10

istedigim bölüm geçen sene en son 7420 ile almış benim bu seneki sıralamam 9293 aradaki fark 1873 kişi katsayı kalkdıgı için önümdeki mfcileride dikkate alırsak gelme ihtimali var mı?

çook yüksek ihtimal gelir. mf'cilerin %70-80'i önünden çıkacak merak etme. mf'den bi halt olmazsa edebiyat sınavına girdiler. ve hepsinin mf sıralaması beklediğinden daha iyi geldi. tekrar mf'ye döneceklerdir :D

+ bi de senelik düşüş var. her sene mutlaka her bölüm düşüşü yaşıyo biraz biraz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

istedigim bölüm geçen sene en son 7420 ile almış benim bu seneki sıralamam 9293 aradaki fark 1873 kişi katsayı kalkdıgı için önümdeki mfcileride dikkate alırsak gelme ihtimali var mı?

çook yüksek ihtimal gelir. mf'cilerin %70-80'i önünden çıkacak merak etme. mf'den bi halt olmazsa edebiyat sınavına girdiler. ve hepsinin mf sıralaması beklediğinden daha iyi geldi. tekrar mf'ye döneceklerdir :D

+ bi de senelik düşüş var. her sene mutlaka her bölüm düşüşü yaşıyo biraz biraz :D

adam olayı çözmüş abi haftalardır bunu anlatmaya çalışıyorum....senelik düşüş var ilk 2 k da 200 düşüş ilk 5 k da 1k düşüş ilk 20 k da 5 k düşüş ilk 100 k da 20 k düşüş gibi bişey söz konusu .. yani başarısına göre düşüş gerçkleşiyor .. bi de mf ciler önunden ayrılacak :D istanbul hukuk gelir snn kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: superworm

quote:

quote:

adam olayı çözmüş abi haftalardır bunu anlatmaya çalışıyorum....senelik düşüş var ilk 2 k da 200 düşüş ilk 5 k da 1k düşüş ilk 20 k da 5 k düşüş ilk 100 k da 20 k düşüş gibi bişey söz konusu .. yani başarısına göre düşüş gerçkleşiyor .. bi de mf ciler önunden ayrılacak :D istanbul hukuk gelir snn kardeş

saolasın 2 gündür ilk defa güzel bişi duyduk

• quote:

quote:

Her yıl dediğin gibi düşüş oluyor ancak dikkat ederske bu yıl bazı hatrı sayılır üniversiteler hukuk fakültelerinde kontanjan azalttılar. Bu durumda düşüş yerine yükselme olmaz mı hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.