Şimdi Ara

TM 150K-190K ARASI SIRALAMA İÇİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim aralık için kaç net yapmak yeterli tm olarak. Benim netlerim 54 tyt 32.5 ayt (obp 85) bu aralıkta olacağını düşünüyorum geçen sene 156k gelmiş. Merak ettiğim şey ise bu netlerin toplamından 2-3 net daha az çıksa bile yine bu aralıkta kalır mıyım ? tahminime göre belirttiğim netler bu yıl 170k civarı gelir 2-3 net daha az çıksa 185k falan düşer max sizce ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 25 Temmuz 2020; 15:46:31 >

• Hocam bu sıralamaya hangi bölüm düşünüyosunuz benim de 120k üstü gelecek büyük ihtimalle
  • adfadewtg A kullanıcısına yanıt
    YBS düşünüyorum bana en uygun onu gördüm ikinci ihtimal ise iç mimarlık ve çevre tasarımı olabilir
  • Mezuna kalmanı öneririm kral yok kalmam dersende kendini çok iyi geliştirmen gerekecek. Ybs mezunlarının girebileceği iş alanlarına başka bölümler de talip oluyor çoğunlukla. İç mimarlık desen sayısal mimarlık mezunları önümüzde olacak ilk 70k olmadığı sürece benim tavsiyem mezuna kalman. Ben de öyle yapıcam büyük ihtimalle.
  • adfadewtg A kullanıcısına yanıt
    ikinciye girdim maalesef kalamam ilk yıl sayisaldan girdim yapamadım bu yıl tm girdim anca bu kadar zaten yazılıma merakım var o yönde geliştirmeyi düşünüyorum kendimi hayırlısı olsun bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun, Allah yolunu açık etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.