Şimdi Ara

Tm 12.sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim ve dün itibariyle ygs türkçe soru bankası ve ygs coğrafya kitaplarına başladım ama nerde okusam ygs çalışma diyorlar ya ben kimya fizik biyoloji bunların çoğunu unutmuşum ben bu ygs derslerini çalışmassam nasıl başarılı olucam
    Ayriyeten matematik temelim kötü onuda düzeltmem lazım
    Bana ne önerirsiniz ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat1-Mat2 ağırlıklı kas, sözel dersleri zaten yaparsın yıl içinde, edebiyatıda elden bırakma sakın

• dav kullanıcısına yanıt
    Dostum bende senin gibiyim.

Şuan kolay kaynaklar çözüyorum ağustosun 15'İnden itibaren sistemli çalışmaya başlıyacağım.

Okullar açılana kadar hergün mat-geo ve haftalık Türkçe tarih coğrafya felsefe çalışıp bıtırmeye calıscam

Kullanacağım kaynaklar : Nejdet kirpi , Behzat ve Barış Ayhan kaf + fem kosb

Geometrı ıcın Nejdet kirpiyi izliyip PDF'leri çözücem + birey B gelişim soru bankası interbette cevapları var .

Türkçe sosyal cep kitapları var onlara çalışıp soru çözücem. Eğer zorlanırsam Internet'ten konuyu dınlıcem

• Yk

• Ygs artık her şeydir önemi çok arttı kesinlikle boş verme, lys kolay olduğuna göre sıralama çekme olayı artık pek olası değil. Ygs de ne alırsan onu korursun ygs kasın ama mat 2 ye de bakın, edebiyatı ise ygs sonrasına

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Ygs artık her şeydir önemi çok arttı kesinlikle boş verme, lys kolay olduğuna göre sıralama çekme olayı artık pek olası değil. Ygs de ne alırsan onu korursun ygs kasın ama mat 2 ye de bakın, edebiyatı ise ygs sonrasına

Önemi arttı derken neye istinaden söylediniz hocam?

• Sebebi şu ygs matematikte yığınla konu var yaklaşık 25-30 civarı konu varken lys matematikte 7-8 konu kaldı ki 11.sınıf matematiği çok kolaydı 12 de göreveğimiz limit süreklilik türev integral dışında lys matematikte zor olacak bir konu yok neredeyse tabi ki küçümsemiyorum müfredat değiştiği için eskiden olduğu gibi ygs mat sadece 9 konularından değil 9-10 konularından oluşacak

Not:12 TM'yim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite 2. Sınıf olanlar?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca örnek sınav sonuçlarına baktıysanız sayısallar matematikte ve geometri de iyi netler yapınca öylesine edebiyaa girip 20-25 yanlışla ilk 5 binde tm olarak sözellere gereğinden fazla önem vermeyin zaten çoğu dersimiz sözel, önemli olan mat ve geo kesinlikle böyle düsünüyorum tabi herkesin sistemi kendine göredir ama bence böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.