Şimdi Ara

▓TLcard Gıda-Akaryakıt %5 Worldpuan (1-30 Haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
18
Favori
2.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya kapsamında tarihleri arasında, akaryakıt ve gıda marketi sektörlerinden tek seferde 50 TL ve üzeri her alışverişe %5 değerinde puan kazanılacaktır.

Kampanya World Üye İşyerleri’nden yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri kampanyadan en fazla 25 TL puan kazanabilir.
    Kampanyaya katılmak için HAZIRAN yazıp bir boşluk bırakıp kart üzerinde yazan müşteri numarasının 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Harcamaların tamamı bir sektörden veya ayrı ayrı sektörlerden olabilir.
    Kampanyaya tüm Yapı Kredi bireysel banka kartları, TLcard, Play TLcard ve Nuvo TLcard dahildir. Business TLcard dahil değildir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Akaryakıt sektöründe yapılan işlemlerde sadece akaryakıt alışverişleri kampanyaya dahildir. Akaryakıt istasyonlarında yer alan marketlerden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    İptal, iade işlemleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    İnternet harcamaları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 20 Temmuz 2016 tarihine kadar yüklenecektir.

Maaş Müşterisine Özel
    1-30 Haziran 2016 tarihleri arasında World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişte 25 TL puan kazanılacaktır.

Platinum Tlcard'a Özel
    Platinum TLcard ile yapılacak her 50 TL ve üzeri alışverişte, alışveriş tutarının %50'si iade edilecektir.

Ramazan Kampanyası
    6*100 60 puan, gıda-akaryakıt ile bireşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 1 Haziran 2016; 17:08:02 >

• Yine kampanyayı çakmışın :)
  • Uzun numarasi 0532 752 4434

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

Uzun numarasi 0532 752 4434

xxxxx4454 mü xxxxx4434 mü...
  • İlk çıktığından beri nuvo kullanıyorum bir sürü kampanyaya katıldım ama hiç puan yüklendiğini görmedim. Mh ulaşılamıyor. Hangi marketten sorgulayabilirim puan olup olmadığını. Sonra da kapatayım diyorum siz ne durumdasiniz

• platinum tl card ne olaki? nuvo tl card ve ykb tl kartım var. adios premium kartım var . alabilir miyim ve kimi aramalı? iyice karışık hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

İlk çıktığından beri nuvo kullanıyorum bir sürü kampanyaya katıldım ama hiç puan yüklendiğini görmedim. Mh ulaşılamıyor. Hangi marketten sorgulayabilirim puan olup olmadığını. Sonra da kapatayım diyorum siz ne durumdasiniz

İnternet Subesinden görebilirsin puanları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6x100'e 50 TL yok mu bu ay?
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    250 bin TL hesabın olursa alabilirsiniz.

• matandberenice kullanıcısına yanıt
    Şu an için yok gibi ama Ramazan özel kampanyası yaparlar. Bonus un ramazan kampanyası 3 ünde başlıyor. Genelde yapıkredi ve garanti birbirini takip ediyor kampanyalarda. Yakında yeni bir kampanya gelir sanırım. Ramazan ayı olduğundan market kampanyası yaparlar diye umuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bekleyelim. Bu kampanya ile onu birleştirmeye bakalım.
  • mat34 M kullanıcısına yanıt
    az bi eksiğim var.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle aynı kampanya olacak 50+10 şeklinde.

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    Ramzan diye millet çok alışveriş yapacak. Ben 50+25 bekliyorum ki diğer bankalara bir baskınlığı olsun.
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    eyvallah msj attim katilim alindi diye mesaj geldi

• Yuzde 5 cok az ancak diğer kredi karti kamoanyasi ile birlesir isr mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    İnternet şubesinden görülmüyor hocam
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    Bankamızda 50.000 TL üzerinde varlığı bulunan ya da belirli bir tutarın üzerinde konut , Taşıt kredisi kullanan müşterilerimiz ile çeşitli meslek gruplarına mensup profesyoneller Platinum Bankacılık müşterisi olabilir.

https://www.yapikredi.com.tr/platinum-bankacilik/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 1 Haziran 2016; 15:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Bankamızda 50.000 TL üzerinde varlığı bulunan ya da belirli bir tutarın üzerinde konut , Taşıt kredisi kullanan müşterilerimiz ile çeşitli meslek gruplarına mensup profesyoneller Platinum Bankacılık müşterisi olabilir.

https://www.yapikredi.com.tr/platinum-bankacilik/

• loremipsum L kullanıcısına yanıt
    bu kampanyaya katılayım dedim ama ayrıcalığınız yok şeklinde mesaj aldım. elimde bildiğiniz ykb tl card var. mh yi aradım. ben zaten platinummuşum ama kartım uyumlu değilmiş. kartın özelliğini değiştirdi ve tamam. Burada değil 50 5000 im bile yok.
    Aramakta fayda var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.