Şimdi Ara

TivibuWeb için bir android box vb tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende tivibu web var telefonumda tabletimde veya tv de gömülü tivibu da kullanıyorum bir odaya küçük bir monitor bağladım mini pc windows tabalı var ama klavye ile tivibu da kanal değişmek çok pratik olmaz düşüncesi var , bir android box alsam ona tivibu yüklesem aten alette kumanda var rahatça tv izlerim düşüncesindeyim.

yada bana mini pc tak air maus tavsiye edelim derseniz ben onada uyarım,

sizden ricam android box tivibu web çalışacak yada bir air maus keyboard olsun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Merhaba,

bende tivibu web var telefonumda tabletimde veya tv de gömülü tivibu da kullanıyorum bir odaya küçük bir monitor bağladım mini pc windows tabalı var ama klavye ile tivibu da kanal değişmek çok pratik olmaz düşüncesi var , bir android box alsam ona tivibu yüklesem aten alette kumanda var rahatça tv izlerim düşüncesindeyim.

yada bana mini pc tak air maus tavsiye edelim derseniz ben onada uyarım,

sizden ricam android box tivibu web çalışacak yada bir air maus keyboard olsun derim.

bende de bır tıvıbu paketı var ama sadece telefon tablet ve pc de kullanabılıyorum TV dekı gomulu tıvıbu da kullanılmıyor.. neden acaba ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    ben vestel tv var ben onda username ve parola girdim şakır şakır çalışıyor dert yok..
  • sızınkı tivibucep değil o zaman.. ne kadar oduyorsunuz ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    tivibugo kullanıyurm ben... tablet vs de var 6 tl ödüyorum.
  • yokmu bir el atacak allahın kulu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.