Şimdi Ara

Tivibu Türk Telekom kampanyası uydu süper paket 5-9-12 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    TİVİBU 5 TL’lik uydu süper paket kampanyası başlattı....

    Türk Telekom'un yeni nesil TV platformu TİVİBU, ödemeli TV pazarında ikinci sıraya çıktı. Şirket, '5TL TİVİBU Uydu Süper Paket' kampanyası başlattı. Türk Telekom mobil faturalı hattı referans olarak gösteren tüketiciler, yeni aboneliklerde, TİVİBU'nun Süper Paketi'ne 5 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Kampanya kapsamındaki kullanıcılar, kullandıkları operatör fark etmeksizin, referans gösterdikleri Türk Telekom mobil faturalı hattın tarifesine göre, 39 TL'ye sunulan Süper Paket'ten; 5 TL, 9 TL ya da 12 TL fiyatlarla yararlanabilme fırsatını yakalayacak.

    3 AY ÜCRETSİZ

    Kampanyayı tercih eden tüketiciler, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi dahil tüm spor karşılaşmalarını, sinema kanallarını ve Türk Telekom TİVİBU'nun içeriğini cepten, web'den, tabletten ve Smart TV'lerden TİVİBU GO Süper Paket ile 3 ay ücretsiz izleyebilecek.

    İLKLERE İMZA ATTIK

    Türkiye'nin entegre operatörü olmanın verdiği güç ile yayıncılık alanında attıkları adımları pekiştirdiklerini vurgulayan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, "Yeni nesil televizyon platformumuz Türk Telekom TİVİBU'da bugüne kadar Türkiye'deki geleneksel TV yayın anlayışını değiştiren pek çok ilke imza attık ve TV pazarındaki gücümüzü artırdık. Bu çerçevedeki bir diğer hedefimiz entegre operatör olmamızın verdiği sinerjiyle, daha fazla kullanıcıyı TİVİBU'nun ayrıcalıklı dünyasıyla buluşturmak" dedi. Yeni kampanyayla Türkiye'de bir ilke imza attıklarını anlatan Dursun, şöyle konuştu: "Kampanyayı tercih eden kullanıcılara, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını, Avrupa futbol liglerinden tenise, basketboldan golfe birçok daldaki sporun heyecanını, yerli ve yabancı gişe rekortmeni filmleri sunacağız."


    http://m.takvim.com.tr/ekonomi/2017/04/08/tivibu-atakta

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/turk-telekom-paketleri/kampanyalar/sayfalar/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi.aspx



    Kanal listesi
    http://www.tivibu.com.tr/paketler/super-paket

    Haberi başka bir forumdan aparttım reklam olmasın diye yazamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.