Şimdi Ara

Tivibu Humax TN2000HD İPTV Set Top Box Kullananlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar humax kutu kullanıyorum görüntü ve ses harika fakat cihaz sürekli kendine reset atıyor bu kutuyu kullananlar yaşadıkları sorunları veya çözümleri paylaşırsa sevinirim.



  • Geçen hafta Tivibu getirdi dediğiniz gibi restart atıyor bazen açılmıyor. Bekliyorum uzun süre.. çalışırken bir süre sonra ses fonksiyon tuşları çalışmıyor yani ses açıp kapatamıyorum. Bu sorunları çözen var ise yardimlarini bekliyorum..
  • Sizin söylediğiniz problemler bendede oldu denemediğim ayar kalmadı müşteri hizmetleri sorun humax cihazda dedi. Cihaz değişimi talep ettim gelen ekip modemide set top box cihazıda değiştirdi. tplink w9970 modem verdiler bu durumun özellikle modemden kaynaklandığını bu modemin tivibu'ya tam uyumlu olduğunu söylediler. Bir sorunum kalmadı cihazlar değiştikten sonra.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockndarkk

    Sizin söylediğiniz problemler bendede oldu denemediğim ayar kalmadı müşteri hizmetleri sorun humax cihazda dedi. Cihaz değişimi talep ettim gelen ekip modemide set top box cihazıda değiştirdi. tplink w9970 modem verdiler bu durumun özellikle modemden kaynaklandığını bu modemin tivibu'ya tam uyumlu olduğunu söylediler. Bir sorunum kalmadı cihazlar değiştikten sonra.

    Set top box dediğimiz IPTV mi ?

    Bende de 3 aydır sorun var. Modem olarak w9970 veriler dediniz peki IPTV olarak hangi marka modeli verdiler acaba? Ayrıca bide fiber sonlandıran bir cihaz var modem gibi onunla ilgili bir değişim oldu mu ?sizin fiber hat ise..


    Bu modem piyasadaki 2 antenli beyaz renk olan modem mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufpb -- 29 Aralık 2020; 23:1:11 >
  • Kopmalar nedeniyle 11mbps ye sabitlendi hızım tivibu rafa kalktı btk mobil veri kullanın diyor artık bu ülkeden de miğdem bulandı yetti artık
  • yusufpb Y kullanıcısına yanıt

    Set top box dediğim humax iptv cihazı. İlkindede humax vermişlerdi değiştirince başka verirler dedim yine humax verdiler başka yokmuş zaten ellerinde.

    Modeme linkten bakabilirsiniz. Ben vdsl kullanıyorum. Gpon cihazı(fiber sonlandıran) ayrı ondan dolayı sıkıntı yaşanmaz. tivibu'ya ip atayan zaten modem, cihazı ister vdsl'de kullanın ister fiber bağlantıda router olarak kullanın. Bu modem piyasada satılandan değil yazılımı telekom için özelleştirilmiş. w9970v3 diye aratınca piyasada satılan antenli olan model çıkıyor bendeki linkte verdiğim modem.

    https://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970v3-vdsl2-adsl2-modem-pm-HB00000H9SJF




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockndarkk -- 30 Aralık 2020; 11:18:40 >
  • rockndarkk R kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • Merhabalar. Modemim bu gün değişti ve aynı sorunu bende de oldu. Mevcut kullandığım Airties Tivibu kutusunun kumandası bozulduğu içinn değiştirmek zorunda kaldım. TTNet'in verdiği Archer C5v modem kullanıyorum. Teknik servise haber verdim ama gelmeleri herhalde önümüzdeki haftayı bulacak. Aynı sorunu yaşayanların bilgisine.

  • rockndarkk R kullanıcısına yanıt
    Bende de bu modem var birde archer olan
  • bu kutunun tasarımınıda emeği geçen bütün mühendisleri tek tek duvara dizip kafalarını tek mermiyle patlatmak lazım.


    youtube app'inde arama yok, ses değiştirme gibi bazı toggle'lar sürekli donuyor ve kutu reboot istiyor(teknik servise göre ben kumandayı yanlış yere tutuyomuşum), kafasına göre kesiliyor 3-4 rebootta veya lan portunu değiştirince(?) geliyor, seç izle menüsü facica, filmlerin kalitesi nokia n95 ile çekilmiş gibi, daha bir sürü sorunu sorunu var da var yani. airties kutu ile değiştiricem yakın zamanda, eğer burada da istediğim verimi alamazsam tt'yi komple iptal edip turknet'e demir alıyorum, zira türk telekom'un başka hiç bir avantajı kalmıyor.

  • Çözümü mazide kalan vestel kutuyu vermeleri ile buldum. En azından sorunsuz ve güzel
  • Arkadaşlar bu kutuyu kullanmaya devam eden varmı ? Varsa problemler devam ediyorumu ?
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum şu anlık her şeyiyle güzel. Sadece biraz hantal arayüz bide eğer internet giderse kapat aç yapmak zorundasın öyle bağlantı geldi çalışmaya devam et yok.
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt

    Merhaba , ben Humax ile alakalı sorun yaşadım. Şöyle ki ; geçen hafta tivibu bağlattım ilk defa kullanıyorum bu arada , humax cihaz bağladılar fakat provizyon girdikten sonra tv den görüntü alamadık. Logo ekranından sonra hiçbir şekilde görüntü alamadık. Gelen arkadaşlar sorunun TV de olduğunu söyleyip gittiler. Bende deneme yanılma yöntemi ile sorunun tv'de olmadığını anladım. Teknik ekibi tekrar çağırdım ve cihazı değiştirmelerini istedim. Tekrar Humax marka bağladılar tabi ki sorun çözülmedi (bunu ben biliyordum fakat onlarında anlaması gerekiyordu) neyse ayak üstü sorunun tv'de olmadığını cihazla TV arasında iletişim sıkıntısı olduğunu airties marka cihaz getirirlerse sorunun çözüleceğini söyledim. Bu noktadan sonra gelen arkadaşlar cihazın tedarik edilip getirilmesi için çok yardımcı oldular haklarını yiyemem. Nitekim airties cihaz geldi bağladık ve sorun çözüldü. Benim kızdığım nokta ise bu sorunu benim yönlendirmem ile çözmüş olmamız. Hadi ben anlıyorum az çok ya anlamayan gerçekten TV'nin bozuk olduğuna inanan insanlar ne olacak?

  • merhabalar,

    bende Airties kutudan arıza sebebi ile HUMAX kutuya geçtim. yukarıda yazılan problemler bende yok. fakat HUMAX kutu ile cep telefonundaki uygulamadan Kumanda özelliği gitti çalışmıyor HUMAX kutu ile. yani uygulama cihaz bulunamadı diyor, kutuyu görmüyor.

  • eyewill'ın gelmesi ile UX konusunda 180 derece dönen kutudur. tavsiye ederim downtime veya bir huzursuzluk yaşamadık şu ana kadar hiç. sadece diğer cihazlara kafasına göre youtube cast ve spotify connect açık gösterip aslnda çalışmıyor olması sinir bozucu

  • Çözünürlük düşürme huyu var aylardır uğraşıyorum çözüm bulamadım. Cihaz da değişti ama aynı problem. Farklı bir kutu isteyeceğim artık varsa tabi
  • ben bir sorun göremedim. cihaz hızlı ve beğendiğimi söyleyebilirim. çok da kurcalamadım gerçi. modemde iptv kutucuğuna bir tık attım bir iki de rakam girdim, sorunsuz çalışıyor.  

  • 1080P yayın için 5,3Mbps harcıyor. bunun üzerinde bir usb girişi var ama ayarlarda buna ait bir özellik yok. wifi usb adaptör desteği getirseler güzel olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.