Bildirim
Tivibu GO Mobil Kanal Sayısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lenovo1
Herkese merhaba,
Tivibu Go mobil uygulamasında 68 olan kanal sayısı 88'e çıkmıştır, bilginize..
Kanal isimlerinide yazsanız iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gumuskurt65
quote:
Herkese merhaba,
Kanal isimlerinide yazsanız iyi olur.
Önceki 68 kanalın tamamını bilmediğimden eklenen 20 kanalı tek tek yazmam mümkün değil. Tivibu Go'yu aktif olarak kullananlar farkı göreceklerdir. Ben esasen EV kullanıcısıyım.
quote:
Herkese merhaba,
Sadece aveada mı çalışıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Herkese merhaba,
Sadece aveada mı çalışıyor?
Farklı internet sağlayıcıları ve GSM operatörleriyle çalışabiliyor Tivibu Go.
slm.bazı okuduğum yorumlarda full paket kanalları mobilde her kanalın olmadığı ve full olarak paket alanların mobil kanal konusunda şikayetçi olduklarıydı.mobil de eurosport izleniyor mu ona göre almayı düşünüyorum.kullanan veya bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 34engin
slm.bazı okuduğum yorumlarda full paket kanalları mobilde her kanalın olmadığı ve full olarak paket alanların mobil kanal konusunda şikayetçi olduklarıydı.mobil de eurosport izleniyor mu ona göre almayı düşünüyorum.kullanan veya bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum :)
Mobil uygulamada henüz eurosport yok ama aynı kullanıcı adı ve şifreyle bilgisayardan da izlenebiliyor Tivibu Web'de kanal sayısı Tivibu Ev ile aynı.
teşekkürler cevap için.tablette kullanım için eurosport yayını gerekliydi şuan için bana uymuyor o zaman. -
-
Tivibu Go'da androidde geri alma özelliği yok. Fakat Ios'ta var. Niye androide koymuyorlar? -
Belgesel kanalları eklendi mi acaba mobil için? -
quote:
Orijinalden alıntı: UmiTr55
Belgesel kanalları eklendi mi acaba mobil için?
Henüz eklenmedi ama yakın zamanda eklenecektir diye düşünüyorum. -
tivibu da türkçe oyun tanıtım kanalı vardı ginxtv adında herhangi bir servis saglayıcıda mevcud mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X