Şimdi Ara

Tivibu Ev'in görüntü kalitesini Test Ettik! video ön inceleme (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
0
Favori
152.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10 şubatta bozulan Tivibu hizmetimi TTnet 13 mart günü giderebildi.

    Sorun ''001 hata kodu'' almamla başladı bir hafta bölgeseldir diye aramadım.Baktım düzelecek gibi değil aradım eve 3 defa teknik ekip geldi.Ancak düzelebildi.

    Çözüm şöyle oldu.

    Cihazım Airtiles 7200 modeli üzerinde 1.1.6 yazılım mevcut seç izleyi izleyebiliyorum ama canlı yayınları alamıyordum.

    Ayarlar kısmında parametreler alınamadı ve B D gibi harfler kırmızı yanıyordu ibareleri kırmızı ile belirtiliyordu.

    Cihaz kendisini güncelleyemiyordu.

    Servis elemanı motorola cihaz getirdi oda güncelleme alamadı.Cihazlar 1.1.6 yazılımıyla geldiği için canlı yayın alamıyordum.

    Ve servis elemanı Ana Yayın Merkezi Ankara'yı aradı.Burası herşeyin normal olduğunu bildirdi.

    sorunun Gayrettepe Telekom Müdürlüğünden kaynaklı olduğunu buldular.Eleman burası ile bir saat görüşme yaptı.Karşıdaki eleman tamam dediği an yayın geldi.

    Bu hata tamamen Hizmet Sağlayıcı Kaynaklı ama sıkıntısını ben 33 gün çektim.Bu 33 gün içinde beni sadece 2 kere bu işten anlayan biri aradı.

    şimdi ara sıra 2-3sn donuyor.Bakalım bundan sonra yazılım güncellemesini alacak mı?




  • Görüntü kalitesi fena değil de aşıl sorum şu ula bilmem kaç yılından kalma metrix bile 2TL miydi ne yanlışsam düzeltirsiniz fiyat istiyyolasr kiralam için


    Daha 3mbps adil kotalara boğuşurken bant genişiği nedir diye bilmeyen tt dene hayırsız firmadan bıktım ping upload söz edemeyeceğim zaten
  • Ttnet denemem icin 1 aylik ucretsiz bagladi 3 gun once. ilk firsatta sokup iade edicem.. Digiturk sagemcom iq plus kullaniyorum normalde onunla kiyas dahi edilemez.Aylik 20 tl verilecek bii alet degil malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli ğünceleme alıyor cihaz da hala yayın kalitesi vasatan halice durdur izle baya iyi şahsen çok TV seyretmem ama iyi oldu en azında Müzik kanaları vede Discower chanel var sırf bunlar seyretiriyor kendilerini
  • 100 mbit ttnet fiberoptik internet üzerinde air 7200 cihazı ile kullanmaktayım
    sd yayınların netliği konusunda sıkıntı yok cihaz akıcı çalışıyor
    hd yayınları henüz açtırdım bakacaz artık kaliteli olmasını
    bekliyorum ters bi durum olursa yazarım
  • tivibu bu hizmeti iptv üzerinde mi yoksa uydu üzerinde mi sağlıyor ? Zira fiber alt yapının olmaması görüntü kalitesini etkileyeceğini düşünoyorum .
    Ayrıca Ben led tv min scart girişi bulunmakta direk modül kart takarak bu hizmetten yararlanabiliyor muyuz yoksa illa kendi alıcılarını kullanmak zorundamıyız .
  • MSeckin kullanıcısına yanıt
    İnternetten.
  • sağol hocam
  • tivibuda renkler çok abartılı, mesela maçlarda sahaya yeşil boya dökülmüş gibi, tv den ayarlayınca tv ye bağlı diğer cihazların renkleri çok azalıyor, tivibu da renk ayarı yok mu?
  • slm.
    ben istanbul zeytınburnu dan yazıyorum ben sumabat,mart ayın icinde tvıbu ev başvurusu yaptım müşterı hizmetlerınden bana renduvu günü veriyorlar reduduvu tarıhı gelıyor kimse benımle itibata gecmiyorlar ve benım halen tivibu kurulum gelcekleşmedı bana bilgi verırmısınız.
    teşekkürler.

  • Arkadaşlar merhaba ben tivibu kutusunu monitöre bağladım çalıştı ama ekranda bir yazı var çözünürlüğü düzeltin yazıyor

    1024-1080 di galiba yanlış hatırlamıyorsam tivibu ayarlarında bulamadım bunu nasıl yapabilirim rica etsem yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler..

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.