İstanbul- TTNET tarafından yapılan açıklamaya göre, Tivibu Ev'den veya Tivibu Web'ten kiralanan bir film, Tivibu Cep'ten izlenmeye devam edilebilecek.
Yayın hayatına 38 kanalla başlayan ve Seç İzle, Kirala İzle ve Tekrar İzle özelliklerine de sahip olan Tivibu Cep, ilk aşamada iPad ve iPhone'larda sunulacak.
Tivibu Cep, 3 ay boyunca tüm TTNET ADSL kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak. Bu dönemden sonra TTNET ADSL aboneleri, Tivibu Cepten aylık sadece sadece 5 liraücret karşılığında yararlanabilecek. Servis, kısa süre sonra Android, BlackBerry, Bada, Windows Mobile 7, Symbian ve Wap Push işletim sistemlerini destekleyen mobil cihazlarda da kullanılabilecek.
Beyler bence iyi gibi duruyor..5 Tl yede hiç birşey değil..Tek sorun şarj olayı..Iphone olan deneseler burda paylaşsalar süper olur valla..Nokia içinde çıksın N8de direk abonelik alıcam umarım kalitesi tivibu web gibidir..Çünkü ben ondan baya memnunum gerçi kesin biryerden geçircekler ama nyse görcez artık
Data ücretleri ne olacak peki? O girecek. Sadece Wireless ten izlenecekse izlenmesin daha iyi.
Valla onu düşündüm bende ama dedim içimden umarım data ücreti dahildir hani turkcell wapla girince gitmez internetle girince gider felan gibi ama saçmaladım glba kesin gçeircekler bunlar
vodafone cepnet sınırsız internetin de 96 kb i yetmez buna
Ttnet avea ile anlaşıp avea sınırsız cepnet çıkarsa iyi olur belki
Deneyn olmadı galiba data olayı nasıl olucak acaba
Ben aveada mobil vizyon denedim.yayın sırasında çok takılma yapıyor.ama reklama girince hiç takılma olmuyor.
datayı geçircekler tabi 5 tlye olmaz bu işler mobil tv paketleri 7 8 tl buda rakip firma sonuçta