Hiçbir konsol oyuncusu hele hele PC oyuncusu mobilde bu oyunları oynamaz RE 4 ü 2 kere PC de mis gibi yüksek grafiklerde 150 FPS ile oynadım 4k 42inç oled monitörümle neden 6.7 inç ekranlı telefonda 30 fps oynayayım ki? Ha gelmesi güzel bir şey ama appstoreda hala hypercasual oyunlar üst sıralarda olacak kimse telefona yıllarını harcayıp özel oyun geliştirmez port getirilir ki şuanda hem Android de hem iPhone da port olan oyunlar var zaten... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 13 Eylül 2023; 2:36:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Titanyum tasarımıyla İPHONE 15 PRO MAX tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)
-
-
HahahahahhWQEQW:EQ:WR
NEREDE SÜREYYA HANIM?????!!!
-
Bu sene 14 pro max'e göre pek değişiklik yok, periskop kamera da beklediğimizden düşük özelliklerde geldi açıkcası. Madem 10x yerine 5x kullandılar, çözünürlüğü yüksek tutmalılardı.
USB-C beklenen birşeydi, özellikten saymıyorum artık şarjlı fenerde bile var. TR şartlarında üstüne 3 telefon vergisi ödeyerek yeni model almaya değmez.
Yenilikler muhtemelen sonraki nesilde gelecek.
-
Başlığı inadına mı düzeltmiyorsunuz? Büyük harflerle marka model yazmışsınız. iPhone kelimesini komple büyük yazmanız resmen göz kanatıyor.
Forumun geldiği hale bak, yazık...
-
pro max çok hoşuma gitti
-
Bütün olaylara kendi bakisiniz ile bakarsaniz zaten yanilirsiniz. Su aralar el konsollari gündemde ve bir sektör haline geliyor. Bunu yapabilmeleri gercekten iyi bir gelisme. Ayni teknoloji Android te olsa ne gerek var diyen bütün tayfa cani gönülden desteklerdi. 3nm islemci ve rtx ile beni etkiledi. Sürekli seyahat eden birisi olarak oyuna böyle bir cözüm getirilirse ciddi anlamda harika olur!!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ARKADAŞLAR KAMERANIN KONUMLARI DEĞİŞMEMİŞ HAVA ATACAK ARKADAŞLARIN ALMASINA BENCE GEREK YOK. SENEYE KAMERA KONUMLARI DEĞİŞİNCE BENCE ALIRSINIZ. BÖYLECE YENİ MODEL TELEFON KULLANDIĞINIZI İNSANLAR ANLAYACAKTIR VE SİZİ ZENGİN SANACAKLARDIR. TELEFONUN DIŞINDAKİ GELİŞMELERİN ÖNEMİ YOK KILIFSIZ KULLANABİLEN BABAYİĞİTLER ANCAK ZENGİNLERDİR. KILIFLI KULLANANLARIN ZATEN ZENGİN OLDUĞUNU SANMIYORUM ALLAH BİLİR KAÇ VADE TAKSİTLE ALDI. EĞER KILIFLI 15 PRO KULLANCAKSANIZ TELEFONUN AKSİYON BUTONU İLE KAMERALARIN OLDUĞU YERİ İNSANLARIN GÖZÜNE SOKARAK GÖSTERİRSENİZ EĞER KARŞINIZDAKİ KULLANICI IPHONE'LARI TAKİP EDİYORSA AKSİYON BUTONU SAYESİNDE SİZİN IPHONE 15 PRO SERİSİ TELEFON KULLANDIĞINIZI ANLAYACAK VE SİZE ONA GÖRE DEĞER GÖSTERİP, SİZİ ZENGİN SANACAKTIR. BU DA SİZİN EGONUZU TAVAN YAPACAKTIR.
-
El konsollarının oyun çeşitliliği ile yarışabilirse ne ala ama yarışamayacak muhtemelen. Steam Deck direkt steam kütüphanesini kullanıyorken, iPhone'un sunacağı nedir anlaşılmış 4 oyuncuk mu? Mac Appstore'da olduğu gibi bu oyunların Steam'e göre daha pahalı sunulma ihtimali de var... Ayrıca pik parlaklıkta 5 dakikada ısınan iPhone oyun oynatırken sıcaklığını koruyabilecek mi? hiç sanmam. Uzun süredir iPhone kullanan birisiyim S23 Ultra yanında hala 13 pro kullanmaktayım (ana telefon olarak değil) en azından Android dünyasındaki telefonların kullandığı büyükçe bir vapor chamber görseydik keşke...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 13 Eylül 2023; 18:38:42 > -
hala çok ağır. işlemci zaten tavan olmuş. hiç lazım değil
-
Sadece 20 gram fark oluştu Grade 5 titanyum dedikleri yüzde 6 alüminyum yüzde 4 vanadium kullanılır rolex saatlerde ve Apple Watch ultra da var kasa dayanıklı ama çeliğin yeri ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200gr cebe koyunca sağa çekiyorum :) benim için ağır . 13 yeterli şimdilik
Bu konuda çok haklısın. 14’de çentik vardı. Ve her zaman açık ekran özelliği ile insanlar baktığında hemen farkı anlıyorlardı.
Ama 15 çöp. 14’den farkı yok. İnsanlar baktığında anlamayacaksa neden yenisini alayım ki? Özellikleri neredeyse aynıyken.
Kızıl rengi çıksın hemen alırım ama ve şeffaf kılıfla kullanırım ki bakıldığında yeni renk olduğu için hemen anlaşılsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet iPhone 15 ve 15 plus gibi güzel renkler olsa kötü mü olur?
Yıllardır Mobil şirketler sürekli konsol kalitesinde grafik diyorlar. Bunu Apple de dedi, mediatek de dedi Qualcom da diyor. Ama hala o konsol kalitesinde grafikleri görmedik zaten mobilde oyunların durumu ortada.
Kaldıki önceki nesil ile yeni nesil arasında %10 civarında işlemci farkı var. Sonra diyorlar içinde Yapay zeka sayesinde konsol kalitesinde grafikler getirdik. Hayır yani M2 Pro da konsol kalitesinde grafik yok da A17 de mi olacak? Siz bu pazarlama taktiklerine çabuk yem oluyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam telefonda oynadimi oynadi ? Önceki islemci bile zaten üstundu simdilide ustun . Pazarlama taktigi ise digerleri neden yapamadi bu zamana kadar süper zeka😉
Sen insanlar icin yasiyorsan ve telefon mevkini belli etmeye yarayan bir arac ise vay haline……
Herkesin bi alış amacı var dürüst olmam beni yargılayabileceğiniz anlamına gelmez.
Türkiyedeki insanların yarısından çoğu sırf bu sebepten alıyor yoksa kim bi telefona o parayı verir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X