Şimdi Ara

Titanium Fatality bi kaç soru..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fatality ses kartını almayı düşünüyorum fakat bi kaç soru war kafamda;
    -Bu kartta aynı anda 2+1 ve kulaklıktan ses alabilir miyim?
    -Alamazsam kasanın ön mic ve kulaklık çıkışı için ses kartına bağlantı olabilir mi?http://img276.yukle.tc/images/379070SB088600003_3.jpg Olursa ses kalitesinde bi fark oluşur mu?
    -Bi kaç yerde gördüm vista'da eax ile ilgili bir sorun warmış sanırım, ses kartının windows 7'de kullandığımda her hangi bir performans düşüşü oluşur mu?

Fazla bi bilgim olmadığı için bazı sorularım size absürt gelebilir fakat zaman ayırıp yardımcı olursanız çok makbule geçer, teşekkürler..

• Yok mu arkadaşlar yardımcı olucak..
    creativenin pci-ex kartları (sizin bahsettiğiniz dahil) kulaklıkla birlikte ses sistemini aynı anda bağlamanız mümkün. bu sadece kasa önü bağlantısı ile mümkün yoksa değişimli bağlamanız lazım yada ses sisteminde kulaklık çıkışı olması lazım.
    Ancak resimde bulunan 8 numaralı header AC97 tipi kasa ön bağlantı soketini desteklemiyor. "Intel HD Front Panel Audio standard" bunun olması şart. soketin üzerindeki yazılara bakın HD yaıyor ise uyumlu birşey yazmıyorsa eski AC97 tip olma ihtimali yüksek ve uyumsuz olabilir.

eax desteği için sanırım alcemy yazılımı güncel driverlere entegre edilmiş olması lazım.
    ben xp kullandığımdan eax sorunum yok, win7 için de fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

Eğer kasanızın önündeki kulaklık ve mic bağlantısı "Intel HD Front Panel Audio standard" uyumlu ise
    creativenin pci-ex kartları (sizin bahsettiğiniz dahil) kulaklıkla birlikte ses sistemini aynı anda bağlamanız mümkün. bu sadece kasa önü bağlantısı ile mümkün yoksa değişimli bağlamanız lazım yada ses sisteminde kulaklık çıkışı olması lazım.
    Ancak resimde bulunan 8 numaralı header AC97 tipi kasa ön bağlantı soketini desteklemiyor. "Intel HD Front Panel Audio standard" bunun olması şart. soketin üzerindeki yazılara bakın HD yaıyor ise uyumlu birşey yazmıyorsa eski AC97 tip olma ihtimali yüksek ve uyumsuz olabilir.

eax desteği için sanırım alcemy yazılımı güncel driverlere entegre edilmiş olması lazım.
    ben xp kullandığımdan eax sorunum yok, win7 için de fikrim yok.

Çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    site hakkında 1-2 soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.