Bildirim
Titania Thresh Montage #7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Beğendim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nice -
güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Beğendim
Teşekkürler dostum -
Pörfekt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PagRiven
Pörfekt
Teşekkürler efenim -
quote:
Orijinalden alıntı: Privyet
güzel
Teşekkürler -
Harika ancak 30 saniyelik bir kısımı daha kessen biraz daha efekt koysan gerçekten çok sayıda izlenirsin. Başarılı. Bahsettiğim 30 saniye hareketini yaptıktan sonra kesmen gereken yerler. -
Hareketler gayet güzel. Sana tavsiyem montaj üzerinde daha fazla uğraşman. Bunun için de Sony Vegas veya Adobe After Effects kullanmanı tavsiye ederim. Önerdiğim tip videoları ise şu kanalda bulabilirsin:https://www.youtube.com/user/luvianalol/videos
Yaptığın hareketler ile bu kanaldaki gibi videolar çıkartırsan ortaya süper şeyler çıkar bence. Başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 10 Kasım 2015; 13:38:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Harika ancak 30 saniyelik bir kısımı daha kessen biraz daha efekt koysan gerçekten çok sayıda izlenirsin. Başarılı. Bahsettiğim 30 saniye hareketini yaptıktan sonra kesmen gereken yerler.
anladım eskiden daha rahat yapıyordum ancak league cam denen program şu an çalışmıyor çözdüğümde onu da halledeceğim , teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadouspan
Hareketler gayet güzel. Sana tavsiyem montaj üzerinde daha fazla uğraşman. Bunun için de Sony Vegas veya Adobe After Effects kullanmanı tavsiye ederim. Önerdiğim tip videoları ise şu kanalda bulabilirsin:https://www.youtube.com/user/luvianalol/videos
Yaptığın hareketler ile bu kanaldaki gibi videolar çıkartırsan ortaya süper şeyler çıkar bence. Başarılar.
Teşekkürler , sony vegas kullanıyorum zaten ama çok uzmanlaşamadım henüz öğrenme aşamasındayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
nice
teşekkürler -
Genel anlamda guzel bi video ama sahsi fikrim bi kac fail madlife denemesini de koyarsan (tabi fail oluyorsan xd) daha iyi olur ne biliyim cok ciddi olmus .d
quote:
Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen
Genel anlamda guzel bi video ama sahsi fikrim bi kac fail madlife denemesini de koyarsan (tabi fail oluyorsan xd) daha iyi olur ne biliyim cok ciddi olmus .d
Garip bir öneri -
Yoksa hic fail olmuyormusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen
Yoksa hic fail olmuyormusunuz
Olmaz olur muyum hem de ne failler oluyor bazen -
Gaye güzel olmuş . Bu arada Mersinli misin ? -
her zamanki gibi berbat :d -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanji Teq
her zamanki gibi berbat :d
Geldi yine en sevdiğim yazar
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X