Şimdi Ara

Titania Thresh Montage #7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi seyirler efenim

• Beğendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Beğendim

Teşekkürler dostum
  • Pörfekt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Pörfekt

Teşekkürler efenim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV (kill playboy x or dwayne)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

güzel

Teşekkürler
  • Harika ancak 30 saniyelik bir kısımı daha kessen biraz daha efekt koysan gerçekten çok sayıda izlenirsin. Başarılı. Bahsettiğim 30 saniye hareketini yaptıktan sonra kesmen gereken yerler.
  • Hareketler gayet güzel. Sana tavsiyem montaj üzerinde daha fazla uğraşman. Bunun için de Sony Vegas veya Adobe After Effects kullanmanı tavsiye ederim. Önerdiğim tip videoları ise şu kanalda bulabilirsin:https://www.youtube.com/user/luvianalol/videos
    Yaptığın hareketler ile bu kanaldaki gibi videolar çıkartırsan ortaya süper şeyler çıkar bence. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 10 Kasım 2015; 13:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Harika ancak 30 saniyelik bir kısımı daha kessen biraz daha efekt koysan gerçekten çok sayıda izlenirsin. Başarılı. Bahsettiğim 30 saniye hareketini yaptıktan sonra kesmen gereken yerler.

anladım eskiden daha rahat yapıyordum ancak league cam denen program şu an çalışmıyor çözdüğümde onu da halledeceğim , teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Hareketler gayet güzel. Sana tavsiyem montaj üzerinde daha fazla uğraşman. Bunun için de Sony Vegas veya Adobe After Effects kullanmanı tavsiye ederim. Önerdiğim tip videoları ise şu kanalda bulabilirsin:https://www.youtube.com/user/luvianalol/videos
    Yaptığın hareketler ile bu kanaldaki gibi videolar çıkartırsan ortaya süper şeyler çıkar bence. Başarılar.

Teşekkürler , sony vegas kullanıyorum zaten ama çok uzmanlaşamadım henüz öğrenme aşamasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

nice

teşekkürler
  • Genel anlamda guzel bi video ama sahsi fikrim bi kac fail madlife denemesini de koyarsan (tabi fail oluyorsan xd) daha iyi olur ne biliyim cok ciddi olmus .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

Genel anlamda guzel bi video ama sahsi fikrim bi kac fail madlife denemesini de koyarsan (tabi fail oluyorsan xd) daha iyi olur ne biliyim cok ciddi olmus .d

Garip bir öneri
  • MrHook33 M kullanıcısına yanıt
    Yoksa hic fail olmuyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

Yoksa hic fail olmuyormusunuz

Olmaz olur muyum hem de ne failler oluyor bazen
  • Gaye güzel olmuş . Bu arada Mersinli misin ?
  • her zamanki gibi berbat :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Teq

her zamanki gibi berbat :d

Geldi yine en sevdiğim yazar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.