Şimdi Ara

Titan Amanda v Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni aldığım TT Big Typhoon VX i değiştirmek istiyorum.Hali ile daha iyi soğutma yapan bir ünite ile.En iyisi bu ikisimidir?
    Q6600 ile kullanıcağım kasada yer problemi vb yok.

Firebal da Thermalright Ultra-120 mevcut yanlız Titan Amanda yok.Bulabileceğim bir yer biliyorsanız İstanbulda yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

• titan amanda almadan önce peltier sistemini getirilerini götürülerini öğrenmenizi tavsiye ederim. ancak tr ultra 120 zaten kategorisinin şimdilik en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

titan amanda almadan önce peltier sistemini getirilerini götürülerini öğrenmenizi tavsiye ederim. ancak tr ultra 120 zaten kategorisinin şimdilik en iyisi

peltier sisteminin getirileri götürüleri derken bildiğim kadarı ile çok güç harcamasından başka bir götürüsü yok başka varsa aydınlatırsanız sevinirim
  • güç harcaması -

iyi soğutma +

sesli çalışma -

soğutucunun ana karta ağırlık bindirmesi +

ÜSTÜNDEKİ KONTROL DEVRESİ BOZULURSA soğuması gereken yer aşırı ısınıp cpu ya zarar vermesi

2 HAFTA ÖNCE BEŞİKTAŞTAKİ MEGABAYT BİLGİSAYAR da wardı
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim
    Peltier sistemler hakkında giriş seviyesi bir bilgiye sahiptim ama cevaplarınız ile onamanız daha iyi oldu zira zararlarının bu kadar oloduğunu bilmğiyordum.Aslında Mayıs ayı gibi Türkiyeye girmesi beklenen TT 780 su soğutmasını almak amacım yinede o gelene kadar TT Big typhoon dan daha güvenilir ve efektif bir şey almak istiyorum.Tercihim Thermalright Ultra-120 den yana olucak sanırım.

Peltier bazlı hazır sistemler arasında bu sistem çok övülüyor : Freezone Elite cpu cooler Buraya tıklayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.