Şimdi Ara

Tişörtüme Sulanan Kızı Rencide Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan ağıt yakmaktayım, böyle taş bir kızı rencide edecek bolluğa sahip olmama mı sevinsem yoksa ''bunun gibisi kaç defa çıkar lan insanın karşısına sığır'' denecek haleti ruhiyede dalgalandığıma mı üzülsem

olayı sıcağı sıcağına taptazeyken paylaşayım öncelikle ki artistlik yapayım derken nasıl bir kızı kendimden uzaklaştırdım anlaşılsın, dünya kamuoyu gole giden atağı auta değil taca atan bir varlık tanısın

olay tamamen şöyle gelişti

sayın daron acemoğlunun bir videosunu izlemekteydim, gayet ciddi bir ahval ve derin bir tefekkür halindeydim. ısrarı 5-10 dakikadan beri dikkatime kast eden tanışıklığım olan kız, ofansif ataklarına fiziki müdahaleyi de ekleyerek saldırı potansiyelini daha da kuvvetlendiriyor ve tişörtümün üstünde parmaklarını gezdirerek muzip gülüşüyle benden cevabını beklediğini belli eden fikirlerini beyan ediyordu. tüm ikazlarıma rağmen tişört bahanesiyle bana siftinmekten caymayan kıza en sonunda imtina etmeden ''beni rahat bırakmanı istediğimi belli etmek için artık yapabileceğim bir şey yok, iqnu yükseltmekten başka'' deyiverdim. yanımdaki diğer kızlı erkekli arkadaş topluluğunun varlığı, ithamımın alınganlık derecesini kız üzerinde arttırdı, lafıma ziyadesiyle gücendi ve mahzun bir ifadeyle çekip gitti

siz siz olun, efendi olun, adam olun lan. bu da böyle biline

• Ahahaha ilahi volpenpfkwpfke bey beni Mesud eylediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susabilirsiniz uyuycam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne mutlu bana azizim
  • Sonra uyandın donda ıslaklık gittin duş aldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.