Şimdi Ara

Tişört kısaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün mü acaba böyle bir şey? Bazı tişörtlerimi 2-3 parmak kadar kısaltmak istiyorum uzun geldikleri için terziler böyle bir şey yapıyor mu normalde?

Tişört Kısaltma Kılavuzu

Uzun gelen tişörtlerinizi kısaltmak, gardırobunuza stil katmanın ve konforunuzu artırmanın harika bir yoludur. İşte tişört boyu kısaltmak için adım adım bir kılavuz:

1. Tişört Kısaltma Yöntemlerini Araştır

Tişört kısaltma için birkaç farklı yöntem vardır:

• Kendi Kısaltma: Tişörtü istediğiniz uzunlukta kesin ve kenarlarını kapatın.
    • Terzi Kısaltması: Profesyonel bir terziden tişörtünüzü kısaltmasını isteyin.

2. İhtiyacınız Olan Malzemeleri Topla

Kendi kısaltmanızı yapıyorsanız, ihtiyacınız olacak malzemeler şunlardır:

• Tişört
    • Makas
    • Ölçü bandı veya cetvel
    • İğneler
    • İplik ve iğne veya dikiş makinesi

3. İstediğiniz Uzunluğu Belirle

Tişörtünüzü ne kadar kısaltmak istediğinize karar verin. Bir ölçü bandı veya cetvel kullanarak istediğiniz uzunluğu ölçün.

4. Tişörtü İşaretle

Tişörtün kısaltmak istediğiniz noktasını işaretleyin. İşaretleri düz bir çizgi halinde birleştirin.

5. Tişörtü Kes ve Kenarlarını Katla

Çizgi boyunca tişörtü kesin. Ardından, kenarları yaklaşık 1-2 cm kadar katlayın. Katlanmış kenarları iğneleyin.

6. Kenarları Dikin

Katlanmış kenarları el dikişi veya dikiş makinesi kullanarak dikin. Dikişleri sağlam ve düzgün yapın.

7. İplikleri Kes

Fazla iplikleri kesin ve isteğe bağlı olarak tişörtünüzü ütüleyin.

Notlar:

• Terzi kısaltması genellikle profesyonel bir görünüm sağlar, ancak daha pahalı olabilir.
    • Kendi kısaltmanızı yaparak paradan tasarruf edebilirsiniz, ancak dikiş becerileriniz varsa bunu yapmanız önerilir.
    • Tişörtünüzün orijinal tasarımını ve kumaşını korumanın en iyi yolu profesyonel bir terziden kısaltma yaptırmaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mümküm. alttan kesip kısaltabilirler, daraltabilirler duruma göre vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Malesef kas yok hocam hatta 6 aydır 10 kilo aldım (Önceki kilomun %17 si filan). Boyum da kısa zaten siyah dar pantalon giyip kısa tişörtlerle bacaklarımı uzun göstermek istiyorum. Zaten kısa olan bacaklarım boyuma göre uzun tişört giyince iyice kısacık gözüküyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.