Şimdi Ara

Tişört Baskısı için resim kaç pixel olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tişörte baskı yaptırmak istiyorum ama bana bulduğum resim çok ufak gibi geldi. Daha büyüğü yok ve büyütünce piksel piksel görünüyor. Tish-o'dan bastırıcağım ama güzel görünebilmesi için kaça kaç pixel olması gerekir daha önce bastıran, deneyimleri olan var mı ?

• Resmini bilgisayar ekran büyüklüğüne göre seçmeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle aynı görüntü oluşacak.
    Örnek bir tshirt ü al ekrana koy anlarsın nekadar ettiğini :D Onların yaptığı resmi kağıda değil tshirt e basmak.Küçük resmi büyütebileceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G3NJUR0

Resmini bilgisayar ekran büyüklüğüne göre seçmeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle aynı görüntü oluşacak.
    Örnek bir tshirt ü al ekrana koy anlarsın nekadar ettiğini :D Onların yaptığı resmi kağıda değil tshirt e basmak.Küçük resmi büyütebileceklerini sanmıyorum.

Teşekkür ederim hocam. Mecbur resimleri parçalayım geniş gözükmesini sağlayacağız o zaman..
  • Resmi yollarsan belki benzerinin büyük halini buluruz
  • Beyler google görselle aramayı icat etmiş duyanınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenVista PhotoZoom Pro 5 programı ile büyütmeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Beyler google görselle aramayı icat etmiş duyanınız var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: G3NJUR0

Resmi yollarsan belki benzerinin büyük halini buluruz

Aradım zaten istediğim resim de tişört baskısı için dizayn edilmiş. Yani daha büyüğü yok. Zaten Tish-o'da da küçük gözüküyor resim.

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

BenVista PhotoZoom Pro 5 programı ile büyütmeyi denedin mi?

Hocam büyütünce kendi fligramını basan bi program vardı bu o mu ? İşe yararsa indireceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Word 2007 ye at resmi büyüt ss al gerçek diyorum word kadar kaliteli resim büyüten program yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.