Bildirim
Tişört Baskısı için resim kaç pixel olmalı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Resmini bilgisayar ekran büyüklüğüne göre seçmeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle aynı görüntü oluşacak.
Örnek bir tshirt ü al ekrana koy anlarsın nekadar ettiğini :D Onların yaptığı resmi kağıda değil tshirt e basmak.Küçük resmi büyütebileceklerini sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: G3NJUR0
Resmini bilgisayar ekran büyüklüğüne göre seçmeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle aynı görüntü oluşacak.
Örnek bir tshirt ü al ekrana koy anlarsın nekadar ettiğini :D Onların yaptığı resmi kağıda değil tshirt e basmak.Küçük resmi büyütebileceklerini sanmıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Mecbur resimleri parçalayım geniş gözükmesini sağlayacağız o zaman.. -
Resmi yollarsan belki benzerinin büyük halini buluruz -
Beyler google görselle aramayı icat etmiş duyanınız var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BenVista PhotoZoom Pro 5 programı ile büyütmeyi denedin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: celatx
Beyler google görselle aramayı icat etmiş duyanınız var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: G3NJUR0
Resmi yollarsan belki benzerinin büyük halini buluruz
Aradım zaten istediğim resim de tişört baskısı için dizayn edilmiş. Yani daha büyüğü yok. Zaten Tish-o'da da küçük gözüküyor resim.
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Dich
BenVista PhotoZoom Pro 5 programı ile büyütmeyi denedin mi?
Hocam büyütünce kendi fligramını basan bi program vardı bu o mu ? İşe yararsa indireceğim..
-
Word 2007 ye at resmi büyüt ss al gerçek diyorum word kadar kaliteli resim büyüten program yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X