Şimdi Ara

TIRNAK YERMİSİNİZ? (BAŞBELASI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni bıraktım. çok rahatladım. sabret bırak başka bir çözümü yok. hem kızlar ilk dişlere ve tırnaklara bakarmış.
  • öss zamanı tırnak tırnak kenarı etleri hepsını yerdım hemde istem dışı olurdu bu.. öss bitti eller düzeldi..
  • bende yiyom ama mideye değil tabi temizken düzeltiyorum lanet olası şu mereti yemeği ne zaman bırakacaz halada anlamış değilim bir gün bırakcaz elbet bakalım..
  • bnde bi ay öncesine kadar çok yiyodum ellerimin hepsi yaraydı ama dişlerim kırılınca istesemde yiyemiyorum
  • Acı oje felan hikaye, bunu gerçekten kafanda bitirmen şart, yaklaşık olarak 1,5 sene önce bırakmaya karar verdim, ve tırnaklarım yeni yeni düzelmeye başladı, bendeki birazda takıntıydı, neydi bu takıntı, "Dur şurasını da yiyim, yersem daha güzel görünücek" gibi.
    Şu anda sadece düzgün olmayan bir tırnağım var, oda büyük ihtimal yaz sonuna kadar düzelicek, eğer tırnaklarının yapısı bozulmuşsa; "n-balsam" adlı ilacı kullanıp üstünü yara bandıyla kapat, 3-4 gün dursun öyle, 4.günün sonunda aç, farkı görüceksin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.