Şimdi Ara

Tırnak Yeme Alışkanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendimi bildim bileli hep tirnak yerim, hic kestigimi hatirlamam. Baslarda pek rahatsiz olmuyordum ama artik bu aliskanliktan kurtulmak istiyorum.

Onerilerinizi soyle ortaya saliverin bir size zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başta iraden olmalı. Bende yediğim için istemsiz bir hareket oluyor belli bir zaman sonra farkedemiyorsun. Bunun için ilaç tarzı ojeler var ağzına götürdüğünde acı bir tad veren kullanabilirsin. Veya benim gibi kız arkadaşına söz verirsin tırnağı yememek için : p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Başta iraden olmalı. Bende yediğim için istemsiz bir hareket oluyor belli bir zaman sonra farkedemiyorsun. Bunun için ilaç tarzı ojeler var ağzına götürdüğünde acı bir tad veren kullanabilirsin. Veya benim gibi kız arkadaşına söz verirsin tırnağı yememek için : p

Farketmiyorum ki pc basindayken tak diye yerken buluyorum kendimi veya mac esnasinda.

• bi band var yara bandı gibi onunla sarabilirsin ben ilk günlerde onla sardım
  • Bende tırnak yerim genetik bişi bizim pederde kuzenim de tırnak yiyor :)
  • 6. siniftaydim annem kizlar tırnak yiyen erkekleri hiç sevmez dedi 1-2 sonra bıraktım

Şaka maka kafada bitirmen lazim bantlar var onlari kullan

• Kız arkadaşım olduğunda iğrenç görüntüden kurtulmak için bırakmıştım yemeyi. Ondan sonra yemediğin zaman tırnağın düzgün halini görünce istesende bir daha yiyemiyosun zaten. Sadece 5-6 gün sabret yeme farkı görünce bidaha yemeye tenezzül etmezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Zincirde ki yağı çıkarma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var aynı sorun takipte kalayım

• Tırnak yemek delilik belirtisi anlamına geliyor. Psikolog Dr. Nihat Kaya, tırnak yiyenlerin şizofrenik bir rahatsızlık olabileceğini belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Tırnak yemek delilik belirtisi anlamına geliyor. Psikolog Dr. Nihat Kaya, tırnak yiyenlerin şizofrenik bir rahatsızlık olabileceğini belirtti.

Ben çocukluktan beri yiyorum,ben çocukken ablam yerdi tırnaklarını sonra o büyüyünce bıraktı ben hala bırakamadım.Onu örnek alıp yapmış olmalıyım.
  • Aciymis ojeymis yalan. Tırnakların çirkinlesince ister istemez bırakıyorsun..

• ben etimi bile yiyorum (saka degil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

ben etimi bile yiyorum (saka degil)

Bende yiyorum kardo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.