Küçüklüğümden beri isteksizce elim ağzıma gidiyo.Parmaklarımın şekli gerçekten kötü olmaya başladı.Çok sinirimi bozuyo.Böyle bi derdi olup bırakanlar yardım ederse sevinirim
of varya özel sos hazırlıyosun bide onu bak şimdi 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı tereyağ erit yağda sonra suyundan bir çay kaşığı al et ve tırnakları bir kaşıkta topla güzelce bunların üstünden gezdir tamamdır of mis mis
Salça,un,yağ değişik bi karışım olmuş denerim
Bence kendine kız arkadaş bul (varsa bilemem tabi) ister istemez bırakırsın
Her parmağınla alt takımları kurcala. İster istemez iğrenirsin.
Olduğu zamanda yaşıyodum aynı sorunu.Teşekkürler yinede
Küçüklüğümde bende yerdim, sigara gibi olmuştu acaip şekilde bağımlıydım ama birgün ne olduysa artık hiç götürmüyorum.
Dişlerinde çarpıklık varsa tel taktır, emin ol istesen de yiyemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
Dişlerinde çarpıklık varsa tel taktır, emin ol istesen de yiyemezsin.
Dişler düz Allahtan
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
Öyle deme hocam Şaka bi yana ben bu tarifi DH'de öğrenmiştim öğrenci evlerinde yapılabilecek yiyecekler tarzı bi konu vardı , sosissli ekmek yapmak içindi bu bir hayli lezzetli oluyor facebook'a yapınca resimini atmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
Öyle deme hocam Şaka bi yana ben bu tarifi DH'de öğrenmiştim öğrenci evlerinde yapılabilecek yiyecekler tarzı bi konu vardı , sosissli ekmek yapmak içindi bu bir hayli lezzetli oluyor facebook'a yapınca resimini atmıştım
un ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme