Şimdi Ara

Tırnak kesmekten hoşlanmayan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

bende de var aynı hastalık. sadece bende olduğunu sanıyordum. şimdi tüm tırnaklarım uzun. babam diyor insanı rezil ediyorsun kes şunları. iğrenç ötesi bir his kestikten sonra birşey tutamama ya da tutamayacağını hissederek o işten uzaklaşmak. herşeyi yaptım kestikten sonra. törpüledim yıkadım ama o his geçmiyor. tırnaklarımı azıcık ucundan kessem de oluyor o his. ama tırnaklarımın içi daima temizdir. diğer tırnaklarım ve uçlu kalemlerle sürekli temizlerim.

uzun tırnak fan club kurarsanız üye olurum.

ne gülüyon bende yaparım

• uzun tırnağı hiç sevmem ne o öyle pis olur ama tırnak kesmekte zor geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bendeki hastalık gibi birşey. Artık "mikrop dolar içi" , "karı gibi o ne be" gibi laflara da aldrımıyorum. Çünkü hiçbirşeyi tutamıyorum tırnaklarım kesilince. Artık çok uzayıp rahatsız etmeye başlayınca hayatımın en zor anları gelmiş oluyor. Ne kadar kessende o his yine oluşuyor.

Herşeyden huylanıyorum tırnaksız olunca yani. Hiçbirşeyi tutamıyorum parmaklarım tamamen güçsüzleşiyor gibi. Bu hisi yaşayan var mı yoksa bu bir hastalık mı? Yoksa ben mi hastayım.

bu gün kestim ve şuan plastik ve metal hariç hiçbirşeye dokunamıyorum. en sevmediğim şey tırnak kesmek :(
  • Gercekten tirnaklarimi kestikten sonraki 24 saat nasilim gorseniz sok olursunuz hic bir seye dokunmuyorum/dokunamiyorum hele plastige hafif tirnagimi surtunce icimden intihar etmek geciyor...

Ayrica tirnaklarimida artik epeyi uzun olup rahatsiz ettikleri zaman kesiyorum(ama keserken iskence yapiyorlarmis gibi geliyor...) ve uzunken iclerini temizliyorum pis birakanlardanda nefret ederim

Birde su tirnak yemek cok kotu ya hemen birakin bence ilac falan kullanin cok sagliksiz ve tehlikeli bir olay bknz.:Tirnak Agaci
    Bari isirin ama yutmayin tupurun cope falan
  • ben acaiyp hoşlanıyorum tırnak keserken orgazm oluyorum
  • bu sorun bende de var, şu an tırnaklarım bayaa uzun ve sırf bu yüzden kesmeye üşeniyorum. Kestikten sonra bi tuhaf oluyorum bi şeyi ellediğim zaman huylanıyorum içim gıdıklanır gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.