Şimdi Ara

Tırnak izi geçer mi? (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratehunter -- 26 Mayıs 2014; 21:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı bendede böyle bir yara izi vardı
    Hayvan arkadaş 6300 ın kapağıyla çizmişti kolumu 1 yılda ancak tamamen geçti
    Geçmiş olsun

• Gençsin daha geçer o.
  • ensedir onun adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

ensedir onun adı

+1 ayrıca geçer

• abi saçın dokulmuş belliki yaşın ileri nasıl bi arkadaş çevren var o yaşta boğuşuyon

• Arkadaşın wolwerine sanırım.Umarım geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaranın önce bir tamamen kapanması lazım. Yani kabuk falan bağlayıp kabuğun dökülmesi lazım. Ondan sonra iz kalıp kalmama durumu büyük ihtimal belli olur. Sakın şimdiden, yani iyileşme aşamasında contratubex falan kullanma. Yara iyileşme aşamasındayken daha kötü sonuçlara yol açabilir.

• Maalesef iz kalır.

• Selamlar yaranın boyundan çok derinliği önemli iz için. Tek fotoğrafa göre yorum yapmam imkansız ancak derin olmadığını düşnüyorum(yani derinin bazal tabakasından daha derine inmemiştir). Yani iz kalmaz.
  • SkogensHjärta kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasoumut

Sagolun hocam. Ben de cok derin oldugunu dusunmuyorum. Suan ki hali bu 2 gun oldu iste. Aksamlari sari kantaron yagi suruyorum. Daha sonra da bepanthen. Son hali bu

Açık yaraya hiç bir şey sürülmez. Bepanthen dahil. Kliniklerde sık yapılan hata. Yara iyileşmesi için en önemli faktörlerden biri yara dudakları arasında hiç bir şey bulunmaması gerektiğidir. Kremler dahil. Yoksa yara bütünlüğü sağlanamaz ve düzgün yara kapanması olmaz. Yaklaşık 3 ay sonra tamamıyla kaybolur zaten. Kesinlikle hiç bir şey sürmeyin. Doku iyileşmesi gecikir.

• bende cok daha kotusu vardi dovdugum cocugun dayisi gelmişti onla yumruklasirken taşla cizmişti cocuk.gecti iki uc ayda bisey kalmadi

• yağ sürüp uyu işe yarıyor

• Bence ilk yapman gereken o arkadaşla ilişkini kesmen.O ne lan öyle bildiğin pençe atmış.
  • Hocam rahat ol geçer , aynı iz benim yanaģımda vardı 6-7 aya iz filan kalmadı.

• Bende bu nasıl alın diye düşünüp duruyordum

geçer hocam 2 3 aya birşey kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasoumut

Hocam en son hali bu. Hafif bi iz var şu an maalesef. Ama genel olarak bakarsak yara halinde değil iz haline geçti. Artık yağ ve krem kullanabilir miyim sizce?

Baş bölgesi en iyi kanlanan bolgedir. Bu yuzden en hizli epitel yenilenmesi bu bolgede olur. Bu yuzden acikcasi pek bir sey kullanmaniza gerek yok. Ancak gunesten koruyunuz yarayi. Sapka takabilirsiniz.
    Ancak biraz daha hizli iyilessin derseniz iceriginde dekspantenol maddesi olan topikal kremlerden kullanabilirsiniz. Yalnizca bu asamada dikkat etmeniz gereken gunesten korumak. Kolay gelsin

• Bende kaldı ciddiyim

• Kanki sari degil kirmizisindan surecen benim kucuk kardesim bebekken surekli suratimi tirmalardi bende kantoron yahi surerdim 2 gune gecerdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.